• Share

Teatru, Jazz si Party

Teatru, Jazz si Party

Vrei sa te simti si-n timpul saptamanii ca-n weekend? E simplu. Ai cinci lucruri de facut, unul pentru fiecare zi: 

Luni - Dator Vandut

Se joaca azi de la 20:00 la Metropolis, in regia lui Dan Tudor. Anca Turcasiu, Carmen Ionescu, Adela Popescu, Raluca Straia, Marius Drogeanu, Dragos Ionescu, Marius Gilea, Pavel Barsan si multi alti actori pun in scena piesa despre comportamente si personalitati pe care le intalnesti adeseori.

Tradarea, prietenia, superficialitatea, nunta de forma, contrastul dintre aparenta si esenta sunt temele mari atinse de autor.

In prim plan insa, ii vezi pe Emma, adolescenta de 18 ani, si Celimare, seducatorul de 47 ani cu care se va casatori.

De ce ar trebui sa vii iti spune chiar regizorul. Despre „Dator vandut” in special si teatru in general:

<<”Dator vandut” este spectacolul care are o suita de povesti amoroase, schimbari de gand, intentie, rasturnari de situatie. [...] Ma raportez la teatru ca la un cadou pe care l-am primit. Directorii de teatre ma abordeaza cam asa: „Dane, vreau un spectacol care sa umple sala…”. Spectacolele mele au succes, pentru ca, eu ma gandesc la public. Cand aleg un text, imi imaginez ca in sala s-ar afla: tatal meu, nepotul meu, profesoara mea de romana din liceu, domnul Tobosaru profesorul de estetica din facultate si vreau ca fiecare sa-si ia partea de adevar din spectacol. Asta m-a si facut sa fiu un regizor popular iubit si iubitor.>>

Bilete iti poti cumpara de aici - 25 Lei.

Marti - Elevation & Lucian Ban

Pentru o seara de jazz atipic vii la Sala Radio de la ora 20:00. Lucian Ban, pianistul american de origine romana iti aduce „Songs from Afar”, in care jazz-ul modern pe care il stii e imbinat cu muzica traditionala.

Artistul cotat cu cinci stele de revista DownBeat Magazine il are alaturi pe Gavril Tarmure, vocea a doua cantece transilvanene. Bilete iti cumperi de pe eventim.ro, iar preturile variaza intre 80 - 145 Lei.

Miercuri - Thurston Moore Band, The KVB

Petreci opt ani de Control incepand cu ora 20:00. Vin Thurston Moore Band, cu un sound experimental si noise, sensibil si melancolic, alaturi de James Sedwards la chitara, Deb Googe la bass si Steve Shelley la tobe. Din Marea Britanie este prezent duo-ul The KVB, c-un shoegaze neo - psihedelic cu live audio-vizual experimental, drone synth-etizate si minimal art wave - Berlin techno approved. Aye!

Bilete iti iei de pe eventbook.ro - 50 Lei.

Joi - Unlock Sala Compresoarelor

Incepe azi si se-ncheie sambata, 15 octombrie, in Expirat. Si asta pentru ca se inchide terasa si intri in faimoasele Hale pana vara viitoare, desigur. E cu video mapping, muzica pentru care alegi sa vii aici intotdeauna si artisti care apar cand te astepti mai putin.

Incepe in fiecare din cele trei zile, la ora 21:00.

Vineri - The Fresh

Pe scena Terra Events Hall urca Cred Ca Sunt Extraterestru, Golan, Power Pe Vinil si Andreea Veder. Da, party c-un line-up pe masura. La 22:00 se striga prezenta. Bileti iti cumperi de pe kompostor.ro - 30 Lei.

Distribuie