• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 1 - 3 iulie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 1 - 3 iulie 2016
 Sursa: flickr; Foto - Moyan Brenn.

Weekend-ul acesta experimentezi culturi noi, iti pui imaginatia la treaba si participi la un maraton de scurtmetraje.

Pentru ca nu poti mereu sa te comporti sau sa actionezi cum ai vrea, din cauze de imprejurari si norme, organizatorii Secret Garden - Imagination Over Reason au zis ca ti-ar prinde bine o petrecere care sarbatoreste cine erai tu inainte sa-ti spuna societatea cine ar trebui sa fii. Noi credem ca e un concept cel putin tare la care trebuie sa vii. In seara aceasta, de la ora 20:00, la Palatul Bragadiru. Din line-up fac parte Cabanne, Praslea, Priku, Paul Agripa, Coté visuals si altii. Pretul biletelor variaza in functie de ora, intre 20:00 si 00:00 - 40 Lei si dupa 00:00 - 50 Lei.

Maine, 2 iulie, ai o noapte intreaga de filme scurte premiate la Oscar, Bafta, Berlin si Clermont - Ferrand. La a VIII-a editie de Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, la Romexpo. Nu ai timp sa te plictisesti. La miezul noptii, ca-n basme, nu vine printul din povesti, ci DOC pentru un moment de stand-up comedy inspirat din scurtmetrajele din program. Poti profita si de instalatia foto-video „Night time in Bucharest” care va fi prezentata in premiera aici, cu fotografiile lui Adi Tudose si diverse personaje care populeaza capitala, mai putin cunoscute.

E un eveniment satelit, asa ca nu trebuie sa fii neaparat in Bucuresti, ci poti merge si in Cluj, Timisoara si Brasov. Bilete cumperi din retelele myticket.ro si eventbook.ro, 35 Lei pana pe 2 iulie si 40 Lei la fata locului. Ti-am spus de food-court, live cooking si experiente culinare artizanale? 

 Ce-ti aminteste de Cuba: Romul Havana Club, palmierii, trabucurile sau muzica autentica? Le ai pe toate in Gradina Floreasca. Vii, pe ritmuri tribale si acorduri spaniole, la o seara cubaneza la AfroCuban Musa - Havana Lounge. Cand? Duminica, 3 iulie, de la ora 19:30. De muzica se ocupa cei de la AfroCuban Musa, alaturi de percutionistul Gilberto Ortega. O fuziune guajira cu influente jazz si africane. Iti poti exersa miscarile pe salsa, rumba, son si elemente de bolero. Intrarea e libera, insa trebuie sa te asiguri ca ai facut rezervare la 0755 085 967. 

Distribuie