• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 13 - 14 august 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 13 - 14 august 2016

Anonimul, muzica, dans

 

Weekend prelungit, motiv de program de voie. Dar ca sa fii cumva orientat in privinta activitatilor si sa nu ajungi sa petreci trei zile-n casa, Orasul Meu iti spune ce si pe unde se intampla:

 

Foto: Flickr.com

 

Festivalul International de Film Independent Anonimul Editia a 13-a

8-14 august este durata de desfasurare a festivalului international de film independent care a facut deja istorie, Anonimul. Locul este Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Aici vin toti iubitorii de pelicule care te pun pe ganduri si te fac sa vezi cu alti ochi cinematografia. Daca esti fan, probabil te afli deja acolo si astepti sa vezi cine ce premiu ia. De ai ratat momentul, cu siguranta nu o vei face anul viitor.

 

 

 Ego Summer Mission - Phonique, The Rabbit King, Radu Crisan

Noptile de vara trebuie petrecute din cand in cand cu stil. Asta o poti face sambata, 13 august, la piscina de la Ego. Muzica buna vine de la oamenii din titlu si intrarea este 20 de lei oricand poftesti sa iti faci aparitia.

 

 

Electrostatic - Cazza Villains Showcase si Icadio Vacance: Molotov Rooftop - Zabriskie & The Rabbit Kingi R

Molotov se tine de party-uri tot weekend-ul, cum e frumos in Vama Veche. Asa ca daca ai chef de dans, nu e nevoie sa pleci din locatie. De vineri pana duminica ai Electrostatic - Cazza Villains Showcase cu un line-up interesant: Alt Om, Andreiu, Bask, Costin Rp, Dragos Ilici, Melodie, The Rabbit King, Tomasan, Vlad Dinu si Voi Cu. Sambata e ziua in care insa vor sa-ti starneasca emotii si la Ici Radio Vacance: Molotov Rooftop cu Zabriskie & The Rabbit King. Da, pe unii DJ ii vezi peste tot pentru ca sunt atat de buni. Have fun, iubitorilor de mare si dans, dar aveti grija unde va prinde dimineata!

 

 

 

Distribuie