• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 16 - 18 septembrie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 16 - 18 septembrie 2016

 

Pe ce dai Vama weekend-ul asta

 

Temperaturile de vara inca sunt prezente, dar asta nu inseamna ca sezonul estival nu s-a incheiat. Drept urmare, weekend-ul asta iti porti dorul de Vama pe la diversele evenimente din Bucuresti printre care Full Moon Live, DreamHack si Zilele Bucurestiului.

Orasul Meu a aflat mai multe despre si iti spune si tie:

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 16 - 18 septembrie 2016

Sursa: Andrei Josan; Foto: Daca insisti sa mergi in Vama, asta-i ce gasesti.

 

Full Moon Live:

Cateva saptamani in urma vuia Facebook-ul ca LP vine pentru prima data in Romania, la Full Moon Live, iar tu dadeai nerabdator „Going” la event. Uite ca in sfarsit ai sansa s-o asculti live, la Arenele Romane. Insa asta se intampla maine, 17 septembrie, in jurul orei 23:00. Astazi vii in aceeasi locatie pentru Asaf Avidan si al sau concert acustic emotionant. Le sunt alaturi Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia si Imagination Orchestra.

 

DreamHack Bucharest:

Daca esti gamer si te pricepi sa faci bani din asta, ti-ai luat deja bilete la DreamHack, intre 16 - 18 septembrie. La Sala Polivalenta, de la 12:00, alegi intre zona de PGL Bucharest Tavern Tales cu premii de 25.000$, PGL Arcade daca esti pasionat de jocuri pe console, PGL 1v1 Arena, PGL Streaming Area unde iti intalnesti youtuberii si streamerii preferati si Secret Shop de unde iti poti cumpara diverse. Daca n-ai bilet, gasesti aici, cu preturi intre 20 - 90 Lei, in functie de categorie.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 16 - 18 septembrie 2016

 

Zilele Bucurestiului Live:

Cum sarbatoresti Zilele Bucurestiului ti-am zis aici, pe indelete, dar duminica esti in Piata Constitutiei sa-ti asculti trupele preferate live.

Alaturi de Vunk, Holograf, Phoenix sau Zdob si Zdub, vin si opt trupe de teatru de strada din Spania, Italia sau Franta, cu papusi uriase, dansatori luminosi si alte mini-reprezentatii colorate.

Incepe la 17:00 si se incheie la miezul noptii, iar accesul e gratuit.

Distribuie