• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 2 - 4 septembrie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 2 - 4 septembrie 2016

 

AeroNautic Show, BikeFest si George Enescu

 

Weekend-ul asta se anunta cel putin antrenant. Ba la inaltime, ba la nivelul marii, continui pe bicicleta si il termini cu ceva clasic. Curios? Orasul Meu vine cu detalii:

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 2 - 4 septembrie 2016

Foto: aeronauticshow.ro, Alexandru Orbescu

 

Aeronautic Show - Lacul Morii

Sambata, 3 septembrie, incepe a XII-a editie AeroNautic Show, festival dedicat sporturilor aeriene si nautice.

Ai trei ore de spectacol, cu cei mai tari piloti din domeniu, printre care si multiplul campion mondial la acrobatie aeriana, Jurgin Kairys.  Poti interactiona cu personalul si alte tehnici prezentate de MApN la expozitia AeroNautic EXPO, intre 11:00 - 20:30.

Printre cele mai importante institutii prezente se numara Regimentul 30 Garda „Mihai Viteazul”, Iacarii Acrobati, Brigada Speciala de Interventie „Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane si Fortele Aeriene Romane, care vin cu doua elicoptere, IAR-330 Puma din dotarea Bazei 90 Transport Aerian si IAR-330 MEDEVAC in expozitie statica, si aeronava de transport C-27J Spartan.

Intrarea e libera.

 

BikeFest - Parcul Izvor

Tot sambata de dimineata, 3 septembrie, iti iei bicicleta sau inchiriezi una I’Velo si te intalnesti cu prietenii biciclisti la BikeFest. Ora 9 fix.

Sunt organizate doua curse in curtea Palatului Parlamentului, MTB si Road Race. Pe langa competitie, vii pentru relaxare, muzica, Vinyl, Rum, Tapas & Wine, iar organizatorii se lauda ca ti-au pregatit multe surprize si premii. Speram ca te-ai inscris deja si azi mergi sa-ti ridici kit-ul de participare.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 2 - 4 septembrie 2016

 

Concursul International George Enescu - Ateneul Roman

Inchei cu muzica clasica, la Concursul International George Enescu.

Pe scena Ateneului Roman urca, alaturi de muzicieni cunoscuti si laureati, si artisti tineri care te surprind cu armonii cat mai diverse. Nu lipsesc nici nume importante de pe plan international, precum David Geringas, Eun-Sun Hong sau Peter Donohoe.

Se desfasoara intre 3 si 25 septembrie, de la ora 19:00. Bilete gasesti aici, iar detalii despre program si festival aici.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 2 - 4 septembrie 2016

Distribuie