• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 23 - 25 septembrie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 23 - 25 septembrie 2016

 

Weekend-ul asta ai diversitate in ceea ce priveste evenimentele de tip, de la fashion la circuit ecvestru si party in care-ti aniversezi clubul preferat. Asadar:

 

Salonul Calului:

Intre 23 si 15 septembrie, la Clubul de Echitatie Equestria, se desfasoara finala celui mai complex circuit ecvestru din tara.

Daca esti pasionat de acest sport sau pur si simplu iti plac caii, vii la spectacolul nocturn special pregatit - „Seara Cailor”. Te asteapta cascadorii calare cu Marlene, campioana balcanica medaliata la campionatele europene de gimnastica artistica, dresaj natural cu Denis Stefan si show de dresaj cu Georgiana Neselan si Filimon Iordache.

Intrarea la probele sportive este gratuita, insa bilet pentru show iti cumperi la intrarea in club - 60 Lei adultii si 30 Lei copii pana in 12 ani. Daca preferi zona VIP, un bilet costa 200 Lei si 150 Lei pentru membrii clubului.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 23 - 25 septembrie 2016

 

Art Fashion Fair:

A patra editie a evenimentului iti aduce arta, moda si cultura urbana intr-o expozitie dedicata atat designerilor de pe meleagurile romanesti, cat si orasului.

Se intampla la Maison 13, unde sunt expuse haine si accesorii de autor, obiecte pentru decor, produse organice si alte lucruri de calitate.

Ce branduri vin? Utopic bu Mona Vulpoiu, Aranjat by Anne, Alex Ciobanu, Atelier Muna, Alexandra Ivan, Madam Mitza, Happy Friday, Ludmila Corlatanu, Maum, Nico Carp, Minionette, Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie, Serebe si altii.

De atmosfera se ocupa Ef Eeks cu Live DJ Sets, iar de nevoile gastronomice Burger Van, Wild Forest si Ground Zero Beer.

Accesul e gratuit.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 23 - 25 septembrie 2016

Foto: Art Fashion Fair FB.

 

Kudos 15 Years Anniversary:

Inchei seria de petreceri la mare cu party 15 ani de Kudos la Complex Astoria Snagov. Daca la inceputuri veneai aici pentru after party, acum a devenit un beach club veritabil, cu artisti care mai de care si dans pana la prima raza de soare.

Maine dupa-amiaza, de la 14:00. Bilete gasesti pe kompostor.ro si la intrare, iar preturile variaza intre 30 - 40 Lei. 

Distribuie