• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 24 - 26 iunie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 24 - 26 iunie 2016

 

Weekend-ul asta recomandam sa iei strazile la pas, in lung si-n lat, asa vezi ce s-a mai schimbat si ce a mai aparut. Doar trebuie sa tii pasul cu orasul, nu?

 

Foto: flickr; Sursa - zakki-style.

 

Si-a facut prezenta inca un festival de muzica in capitala, organizat de Baneasa Shopping City. Music Fest pe numele sau, cu un line-up variat si DJ recunoscuti pentru sound-urile lor diferite, intre 24 - 26 iunie, de la 18:00.

Vine Manuel Riva, a carui piesa „Mhm, mhm” o fredonezi toata ziua. Hauke Freer si Matthias Reiling de la Session Victim aduc un aer soul, house, disco. Zwette si al sau „Rush” te introduce in atmosfera deep, vocal, techhouse. The Rabbit King, supranumit si „the dancefloor banger”, mixeaza singur, dupa ce a facut parte din Golan si Nopame. Dar ii ai si pe Nopame, Marwan, Parra for Cuva si Stefan Biniak. Intrarea e libera.

 

 

Iti faci timp in asa fel incat sa mergi si la Festivalul Maraton al Culturii Coreene, pus la cale chiar de Ambasada Republicii Coreea in Romania.

Pe 24 iunie poti lua cursuri de dans traditional coreean la Universitatea Romano-Americana, intre orele 14:00 - 17:00. Daca obosesti, vii in Sala de Protocol din cadrul unviersitatii si iei un curs de muzica traditionala de percutie, Samulnori.

A doua zi, intre 11:00 - 12:00, la Palatul Sutu are loc Ceremonia de deschidere a Expozitiilor de Caligrafie si de Hartie Traditionala Coreeana, Hanji. De la 15:00 - 17:00, profesorul Yoo-re Lee si cativa artisti Hanji tin un curs pe domeniu. Tot la URA. In Aula Magna, de la 18:00 - 20:15 au loc spectacole si prezentari traditionale.

Accesul e liber, dar iti poti rezerva un loc daca trimiti un mail aici.

 

Foto: Universitatea Romano - Americana FB.

 

Pe 25 iunie, la Arenele Romane ai concert Scoala Veche, menit sa-ti aminteasca de anii din adolescenta. Cum auzi cateva note si deja stii cine, ce canta, unde erai, cu cine si ce faceai. Daca te afli la acei ani, atunci profita si fa din ei cele mai tari momente.

Ii ai pe Suie Paparude care fac „Soundcheck”-ul „Pentru inimi”, Vita de Vie vin cu „Basul si cu toba mare”, iar Parazitii te asteapta „Necomercial”i cum ii cunosti.

Pretul biletelor variaza, in functie de categorie, 35 Lei - presale primele 1000 de tichete, 45 Lei pana astazi, 24 iunie, inclusiv sau 55 Lei la intrare. Le poti cumpara din reteaua iabilet.ro.

 

Distribuie