• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 26 - 28 august 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 26 - 28 august 2016

 

Evenimente multiculturale, intalniri in offline cu oameni din online, party de bye-bye vara

 

Nimeni nu iti sta in cale weekend-ul asta sau cel putin nu noi. Mai mult decat atat, iti si spunem ce e de facut prin Orasul Meu ca sa vezi ca viata e diversa si are foarte multe aspecte. ;)

 

 

Sursa foto: Gradina cu Artisti FB

 

Gradina calatoare

Daca te simti intr-o perioada de acumulare, mergi pe 27 si 28 august in Gradina Icoanei unde o sa te simti ca intr-un city break. Evenimentul se cheama Gradina Calatoare si presupune expozitii cu produse handmade: bijuterii, haine si accesorii, dulciuri, tablouri si decoratiuni din tari precum India, Coreea si Turcia.

Pe langa targ, mai sunt si workshop-uri, o zona de lounge si un loc special unde poti sa iti faci tatuaje cu henna sau impletituri. Pe seara se si canta.

Cei care au organizat totul ca sa te simti tu bine sunt asociatiile Asociatia de prietenie Romano-Turca, Sarang Hangug - 사랑 한국, Namaste India si Gradina cu Artisti.

 

Sursa foto: Maximilian Ioan FB

 

YouMeet Bucuresti 2016

 Pe 27 august, la Romexpo, ai ocazia sa te intalnesti cu oamenii din Youtube pe care ii urmaresti de ceva vreme. Da, o intalnire in offline cu online-ri care se cheama YouMeet Bucuresti 2016. Pentru asta vei iesi din casa, dar stim ca te bucuri. O sa poti sta de vorba si face fotografii numai bune de postat cu Maximilian Ioan, iRaphahell, Selly, Cristi Munteanu si Vlad Munteanu, ItsAnca, Exploit, Gannicus96, ZappyTV, EpicShorty, zZaNdrei, White Coffee si r0nni3.

 

Sursa foto: Deschis Gastrobar FB

 

 Last summer weekend

Vara e pe terminate, lucru pentru care unii sunt veseli iar altii sunt tristi. Indiferent de cum esti tu, trebuie sa petreci ultimul weekend de vara cu stil. Ocazia fabuloasa si super la moda unde poti sa faci asta e Deschis Gastrobar. Oamenii de aici te asteapta pentru Last summer weekend cu JB, duminca dupa masa. Danseaza si fa ce vrei!

Distribuie