• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 29 - 31 iulie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 29 - 31 iulie 2016

 

Weekend-ul asta uiti de vremea dogoritoare cand vezi ce evenimente te-asteapta si pornesti in recunoastere. Ai diversitate pe subiecte si locatii.

Incepi din Bucuresti. Te-mbraci future urban chic, adica iti iei chestia aia straluctioare pe care n-ai purtat-o niciodata cu ce mai gasesti repede prin casa, si pleci spre Promenada. Pe terasa e Masqué cu Roger Sanchez la platane. Mixurile ametitoare de house clasic, care dau tendinta in dance, te fac sa-ti misti trupul in moduri putin stiute chiar si de tine.

Pe scena de sub stele mai urca si Golan in formula DJ Set, OK Corral, Fouchat si Snups.

Accesul se face pe baza de invitatii, pe care le gasesti la Info Point-ul din mall. Pe 29 iulie ora 22:00.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 29 - 31 iulie 2016

Foto: Alexandru Prepelita

 

Cum niciun weekend nu trece fara sa mergi in Vama, hai la Musai Fest. De ce-i musai? Pe langa energie si relaxare, iti aduce atmosfera specifica care te duce la originile Vamii. O scena dedicata muzicii rock, acustice si hip-hop, pe care urca Argatu, Eyedrops, Fratii Grime, Macanache, ROA, Subcarpati si altii.

Nici artistii stradali nu lipsesc, pe numele lor Yedhaki:Nautika si Daniel Waples. Totul e intregit de line-up-ul din muzica electronica: Barac, Praslea, Kozo, Steve O’Sullivan Live, Sublee si altii.

Bilete gasesti aici, pret - 50 Lei.

 

Te intorci in capitala, unde sarbatoresti alaturi de Unteatru 6 ani de cand „functioneaza ca vitrina in care produsul cultural devine exponat pentru spectatorul vizitator”, cum spun organizatorii. La Zilele Unteatru se aduna nume cunoscute si spectacole care-ti sunt cel putin la fel de dragi precum numele prezente. Ai o terasa intreaga de actori pe care-i poti aborda oricand in cele sapte zile de premiere, concerte, venisaje, chiar si targ de design.

Se joaca Vandalul de Hamish Linklater, Livada de Visini de A.P. Cehov, Hamlet dupa William Shakespeare si altele, iar printre artistii care urca pe scena sa-ti cante si sa te-ncante se numara Lucia, Alex Stefanescu, Byron.

Programul complet si bilete gasesti pe unteatru.ro.

 

Pe Constantin Cojocaru il vezi sambata, 30 iulie, in piesa Livada cu Visini.

Distribuie