• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 12 - 14 februarie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului 12 - 14 februarie  2016

 

Stii ce weekend urmeaza, nu-i asa? In care, daca nu esti deja indragostit/a, ai toate sansele sa ti se intample. Evenimente sunt nenumarate, pentru toate gusturile si placerile. Noi iti mai spunem inca trei, ca sa le stii chiar pe toate si sa ajungi eventual sa dai cu banul ca sa decizi pe unde vei ajunge.point teatru 

 

 

Teatru la Point

Nu e prima oara cand te invitam la Point si sa stii ca nu ne repetam fara motiv. De data aceasta are loc avanpremiera spectacolului Menajeria de sticla in regia Alexandrei Penciuc. Reinterpretand textul lui Tennessee Williams, suntem invitati intr-o calatorie in care putem revedea sau rescrie lucruri din trecut. Spectacolul incepe la 21.30, iar un bilet costa 60 de lei.

 

Vizita la Delta Vacaresti

Pentru ca s-a mai incalzit afara, sambata sau duminica poate ai chef de o plimbare in grup initiata de Arhiva de Geografie. Intalnirea este la 12.00 la statia de metrou Brancoveanu. Traseul va cuprinde, in afara de lacul Vacaresti, amfiteatrul abandonat din Orăşelul Copiilor si cea mai îngusta strada din Bucureşti, in total parcurgandu-se 8 km.

 

Concert Mandinga

Daca ai chef de iubire pe ritmuri tropicale, un concert Mandinga poate fi raspunsul. Se va intampla la The Tube si, in caz ca te conving sa dansezi, te va prinde si Valentine’s Day pe ring.

Distribuie