• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 18 - 20 martie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului 18 - 20 martie 2016

 

Ce ne aduce noul weekend? Speram ceva mai multe grade in termometre si timp pentru a bifa cat mai multe evenimente in oras. Realist vorbind, noi ne-am pregatit pentru trei dar oferta este, desigur, mult mai mare.

 


festivalul like cndb 2016


Chilipiruri, chilipiruri - le vei intalni in acest weekend la Jacques Pot  pe strada Zborului 2. Sub egida “Reciclare prin reutilizare”, e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau pentru reinnoirea garderobei de primavara la aceasta noua editie Yard Sale. Intrare libera.

 

Daca-i weekend, se lasa cu dans si unde mai bine decat la o noua editie a Festivalul Like CNDB? Spectacole asa cum sigur n-ai ocazia sa vezi in fiecare zi te asteapta la Centrul Dansului. Esti gata?

 

Cei de la Gazeta de Arta Politica nu se tem de numarul 13, pentru ca duminica se va lansa cea de-a 13-a aparitie a revistei. In colaborare cu grupul Quantic, acest numar trateaza tema: „Migrație și locuire – precaritatea condițiilor de adăpost pentru migranți în Uniunea Europeană”. Lanseara incepe de la 19.00, la Hecate.

Distribuie