• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 25 - 27 martie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului 25 - 27 martie 2016

 

Ce-i drept, in ultimele zile, am avut parte de o vreme de inchis in casa si stat in pat. Ar trebui insa sa onoram cum se cuvine weekendul si sa ne bucuram de ceea ce ne ofera orasul, indiferent de vreme.point teatru menajeria de sticla

 


Iti cauti o locuinta sau nu-ti mai place locul in care stai in chirie? Atunci trebuie sa stii ca pulsul imobiliar al orasului se ia in aceste zile in Piata Constitutiei la cel mai mare targ imobiliar de profil, TIMOn 2016.

E un weekend bogat in evenimente, asa ca nu ai decat sa alegi ceea ce iti place mai mult. Daca te incadrezi in categoria rock alternativ, la Fabrica are loc sambata concertul Dark Side Nights - Omul cu Sobolani, Flesh Rodeo. Intrare: 40 de lei.

Cum duminica este Ziua Mondiala a Teatrului, ai putea da o tura la Point, unde are loc vernisajul expozitiei de desen semnate de Tudor Prodan, “Introvert Pervert”. Tehnica folosita de Tudor include creionul, tusul, cerneala, markerul si chiar cafeaua pe hartie. Vernisajul incepe la orele 18.00 si e urmat de spectacolul “Menajeria de sticla”.

Distribuie