• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 28-30 august

Top 3 evenimente ale weekendului 28-30 august

 

Bucurestiul e un oras care ne pune mereu in incurcatura alegerii atunci cand este vorba despre evenimente. Sunt multe, asa ca avem de unde alege, iar castigatoarele acestui weekend sunt:

 

cu bastonul prin bucuresti arcen


Cu bastonul prin Bucuresti 

 

Cea de-a sasea editie a turului ghidat pietonal organizat de catre ARCEN se afla in plina desfasurare. E un privilegiu si o bucurie sa mergi la pas prin oras si sa-i descoperi povestile: oameni si case de odinioara care reinvie pe strazi si pe la colturi. Aasadar, pana pe 13 septembrie, in fiecare sambata de la ora 11.00 si duminica de la ora 18.00, veniti in fata la Cercul Militar. Veti porni intr-o calatorie nostalgic-culturala pe care n-o veti regreta.

 

 

Shukar Fest

Daca va place sa fiti impresionati, stim noi un festival in weekend unde vei putea (re)descoperi traditiile si mestesugul romilor. Shukar Fest are loc intre 28 si 30 august si ne lanseaza o invitatie in parcul Unirii unde vom avea ocazia sa-i vedem in actiune pe caldarari, argintari, rudari, ceaunari, olari, ceaunari, fierari, pielari sau sticlari. Intrare libera.

 

Festivalul George Enescu

Duminica, 30 august se da startul celei de-a 22-a editii a Festivalului International George Enescu. Vom avea parte de 22 de zile de muzica, 58 de concerte, aproximativ 2.500 de artiști străini și 500 de artiști români plus unele dintre cele mai renumite orchestre ale lumii. In afara de locurile consacrate, Ateneu si Sala Palatului, multe spectacole vor iesi in Piata Festivalului (Piata George Enescu). Program, aici.

Distribuie