• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 29 - 31 ianuarie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului 29 - 31 ianuarie  2016

 

Daca ai doua zile dezlegare la distractie, de ce n-ai profita din plin? Asa zicem si noi si dam in scris ca nu ne va prinde miezul noptii prin case. Acum ca s-a mai inmuiat gerul, chiar nu avem nicio scuza.madame pogany 

 

Un barbat si mai multe femei

 

Traim inca intr-o lume in care barbatii se mai intreaba ce-si doresc femeile. Vineri seara, la Teatrul de Arta, am putea afla macar un raspuns urmarind piesa Un barbat si mai multe femei, in regia lui Bogdan Husanu, cu Paula Chirila si George Constantinescu. Bilet: 30 de lei.

 

 

Gaia goes ‘80s

 

Asta se intentioneaza pentru o noapte de pomina la Casa Presei. E cazul sa devastati dulapurile mamelor, bunicelor, matusilor sau vecinelor care au habar cu ce se mananca permanentul. Sa va mai spunem si ca vor fi slagarele anilor ’80? La 23.00 se da startul, asa ca nu va uitati mohairul acasa.

 

Dinner & music la Madame Pogany


Sambata seara se iese la cina si nu oricum, ci cu cantec. Golan sunt un grup care se bucura de vreo doi ani incoace de ascensiune si succes. Pe 30 vor fi acompaniati de Moonsound si Radu Crisan. Taxa de intrare este de 20 de lei.

Distribuie