• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 4 - 6 martie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului 4 - 6 martie 2016

 

Se stie, martie e vremea florilor, a asteniilor si a cadourilor. Avand in vedere ca prognoza meteo ne “loveste” cu temperaturi ce bat inspre 20 de grade, putem decreta acest weekend primul cu primavara in toata regula din 2016! Orice ai hotari sa faci, iesi la aer si respira un Bucuresti (re)trezit la viata.

 


primavara maison 13 bucuresti 2016

 


Bucurestii Arhitectului Duiliu Marcu

 

Daca ai chef de o plimbare ghidata prin propriul oras, sambata si duminica aceasta exista ocazia perfecta. Pretextul este implinirea a 50 de ani de la moartea unuia dintre cei mai importanti arhitecti ai debutului de secol XX, Duiliu Marcu. Startul se da in fata Muzeului Antipa la 10.45, iar din acest punct plimbarea va continua prin Piata Romana, Bd. Dacia, Calea Grivitei, cu povesti legate de case si alte vremuri.

 


Art Fashion Fair


Pentru ca e weekendul ideilor frumoase, o vizita la Art Fashion Fair, targul de fashion si lifestyle de la Maison 13 poate fi o placuta experienta. Designeri si creatori handmade vor expune produse locale, asa ca e o buna oprtunitate de a lua pulsul creativ romanesc. Intrarea e libera si animalele de companie sunt binevenite!


 

Concert Nana Mouskouri


Sambata, la Sala Palatului, va avea loc un concert de exceptie. Vocea inconfundabila a Nanei Mouskuri poate fi exact martisorul de care aveai nevoie. Iar daca mai faci cadou si un bilet altcuiva, va fi si mai bine. Bilete intre 90 si 350 de lei.

Distribuie