• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 5 - 7 februarie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului 5 - 7 februarie  2016

 

Saptamanile trec in zbor si te afli in fata unui nou weekend. Usor debusolat si fara planuri clare? Orizontul va fi in mod sigur mai limpede dupa ce vei citi recomandarile noastre.

 

arcub 

 

Festivalul Internațional Orașul și Literatura

Incepem cu un festival in premiera la Bucuresti, al carui scop este promovarea prozei contemporane in spatiul public. Pana duminica, la ICR, ai ocazia sa-i vezi live pe unii dintre cei mai importanti scriitori romani contemporani: Nora Iuga, Radu Aldulescu, Bogdan Ghiu dar si straini: Margo Rejmer și Bogumil Luft (Polonia) și Christian Haller (Elveția). Intrarea libera.
  


Concert Firma


Multi dintre “greii” orasului vor dori probabil sa ajunga vinerea aceasta la Control pentru primul concert “electric” din 2016. Un bilet costa 25 de lei (www.eventbook.ro) in avans, sau 30 de lei, la intrare.

 

Expozitie: TZARA DADA ETC - 100 ani de dadaism

La ARCUB, avem o expozitie fresh care ne va aduce aminte de dadaism, acest curent de la aparitia caruia (la Zurich) au trecut deja 100 de ani si al carui emblematic reprezentant a fost romanul Tristan Tzara.

 

Vor fi prezente desene si lucrari apartinand unor nume care si-au legat sonor faima de cea a dadaismului: Andre Breton, Pablo Picasso, Henri Matisse, Joan Miro, Sonia Delaunay, Max Ernst, Alberto Giacometti, Marcel Iancu. Intrarea este libera, iar expozitia poate fi vizitata pana in 26 aprilie.

Distribuie