• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 6 - 8 noiembrie

Top 3 evenimente ale weekendului 6 - 8 noiembrie

 

Este un timp al miscarii si al schimbarilor. Orasul vibreaza in aceste zile din toate colturile, iar locuitorii ii ocupa strazile. In caz ca mai aveti timp si pentru a merge la evenimente iata ce puteti vedea in oras:


evenimente bucuresti noiembrie

 

The Mission 15 Years

Fanii The Misson nu-si vor dori sa rateze aceasta intalnire aniversara, sarbatorita intr-unul dintre locurile emblematice ale muzicii si petrecerilor de gen din oras, Sala Polivalenta. La butoane vor fi doi “grei”, Sven Vath si Luciano. La intrare, un billet va costa 80 de lei.

 

 

Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, Teatrul Tandarica da in acest weekend startul unui festival care (pana in 18 noiembrie) ne invita sa descoperim spectacole din tara si strainatate dar si ateliere, conferinte si lansari.

 

 

TEDxBucharest 2015 – Interconnected

Ideile pot schimba lumea, iar daca sunteti interesati de fenomenul TEDx, la Auditorium Pallady va avea loc sambata un adevarat “show” al speakerilor romani si internationali din cele ai diverse domenii si cu cele mai diferite varste. Evenimentul este sold out, dar mai exista o sansa pe waiting list.

Distribuie