• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 11 - 17 iulie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 11 - 17 iulie 2016

Vremea acelor evenimente pe care le-ai asteptat tot anul se apropie. Daca nu ti-ai luat liberele de care ai nevoie sa incepi sa te distrezi in deplasare, e cazul sa o faci. De nu ai sanse pe calea legala si sincera sa le obtii, nu ai incotro, suna-ti seful ca ai gripa si fugi in lume la unul dintre cele trei evenimente de top ale saptamanii:

Sursa: Electric Castle FB

 

14-17 iulie inseamna Electric Castle Festival 2016 in locatia foarte tare care deja ti-a cucerit inima- Castelul Banffy (Bontida). Nu conteaza cine esti, de unde vii, aici ai ce face. Line-up-ul e unul pentru toti: Skrillex, Bastille, Bring Me the Horizon, Flux Pavilion, Gorgon City, French Fries, General Lexy, Jon Kennedy, Alternosfera, Argatu, Sheba si multi multi altii. Detalii despre festival si cum e situatia cu biletele gasesti aici.

 

16 iulie, la Romexpo, Scorpions. Da, chiar ei si din nou la noi. De vrei sa te simti ca in anii 90, cand erai mai tanar, trebuie sa vii la concert. Germanii implinesc 50 de ani de cantat impreuna si de aici si prilejul de turneu mondial, numit sugestiv Return To Forever/ 50th Anniversary Tour. Cel mai probabil vor canta toate hiturile din cariera lor precum Still Loving You, Wind Of Change, Rock You Like a Hurricane, Send me an Angel.

Sursa: Scorpions FB

 

Anonymous presents Behind Closed Doors pe 15 iulie, in Parcul Herastrau. A doua editie a evenimentului te asteapta cu Los Suruba, Alex si Mircea Babescu, Search Dip si Kido. Organizatorii sunt nerabdatori se te vada, dar sunt si misteriosi, asa ca vezi care e treaba si zi-ne si noua.

 

Distribuie