• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 11 - 17 mai 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 11 - 17 mai 2015

 

Deja ne-am obisnuit cu vremea placuta a lunii mai, pe alocuri aducandu-ne vara mai aproape decat ne-am fi asteptat. Simtim nevoia sa iesim mai des din casa, mai ales ca noptile albe sunt mai placute in prezenta prietenilor si a evenimentelor inedite care au cucerit orasul si i-au redat culoarea urbana. Uite ce recomandari avem pentru tine in ceea ce priveste petrecerile si festivalurile de la acest sfarsit de saptamana!

 

 

recomandari evenimente bucuresti

 

 

Culinar 2 - Creme de la Crepes (14 mai)

 

Invitatia care vine din partea celor de la Piscina Floreasca este presarata cu arome felurite si gemuri pentru toate gusturile. Pe 14 mai, ne vedem la o degustare de clatite pe marginea piscinei, in cadrul celei de-a doua editii a seriei de evenimente Culinar. Iar daca pofta de distractie nu va este satisfacuta doar cu cele mai bune clatite, va puteti delecta si cu cele mai alese vinuri si muzici.

 

 

Etnorama (15-17 mai)

 

In perioada cuprinsa intre 15 si 17 mai, Parcul Herastrau va deveni gazda festivalului Etnorama, in cadrul caruia minoritatile etnice le dau intalnire locuitorilor capitalei. Aflat la prima editie, festivalul doreste sa sarbatoreasca diversitatea culturala, prin prezentarea feluritelor traditii, obiceiuri si mestesuguri. In afara atelierelor, vor avea loc si concerte si piese de teatru, intrarea fiind libera la festival.

 

 

Kudos Love (16 mai)

 

Love Event si Kudos Beach Club isi unesc puterile pentru a transforma etajul 1 din Unirea Shopping Center in centrul distractiei pentru data de 16 mai. De muzicalitatea serii se vor ocupa Joyce Muniz, OK Corral, Kosta / AWD House, Happy Gutenber, Mano Andrei si Azteca. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 30 de lei.

Distribuie