• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 11-17 aprilie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 11-17 aprilie 2016

 

Contrast, politica si tenis

 

 

Ai inceput probabil sa-ti alegi deja evenimentele la care e musai sa fii, asa c-am venit si noi cu listuta, in caz ca ai nevoie de putina inspiratie:

 

 

Daca ai chef de un spectacol extrem, mergi la Color 5th Year Anniversary - Wolf+Lamb, Disco Snagov. Extrovertit vs introvertit, vegetarian vs carnivor, cei doi producatori sunt intr-un “battle” constant, care merge pana la muzica electronica, punctul in care se intalnesc si creeaza piese tari. Vrei sa asculti un altfel de deep house? Crede-ma, e fix ceea ce cauti.

 

Asa-i ca te-am facut curios? Accesul se face pe baza cardului ABSOLUT COLOR. La eveniment poti intra insotit de inca trei prieteni, daca intrati toti in acelasi timp. Unde? La Terra Events Hall.

 

 

wolf lamb color anniversary

 

 

Pe 13 aprilie Cinepolitica International Film Festival 2016 revine si se desfasoara la Sala Elvira Popescu. Ai o serie de lungmetraje, care-ti vor dezvalui motivatiile politice si te vor trece prin toate starile posibile. De la ingrijorare la soc. De la revolta la actiune. Si aici e ceea ce trebuie. Starea de care ai nevoie pentru a te implica in societate. Pentru ca e cool sa-ti pese.

 

De asemenea, vor avea loc dezbateri si evenimente speciale pe acest subiect.

 

 

cinepolitica film festival 2016

 

 

La Arenele BNR, intre 16 – 20 aprilie, se desfasoara Editia 21 a BRD Nastase Tiriac Trophy 2016, asa ca asigura-te ca ai bifat data in calendar.

 

Daca ai nevoie de un motiv in plus pentru care trebuie sa vezi live turneul, afla ca romanii Horia Tecau si Florin Mergea, doi dintre cei mai buni jucatori de dublu din lume, vor face echipa, in premiera. Mai sunt cateva dintre nume pe care sigur vrei sa le vezi in actiune, cum ar fi: Fernando Verdasco, Guido Pella, Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol si Marcos Baghdatis.

 

Biletele se pot cumpara din reteaua Eventim si de la Arenele BNR.

 

 

brd nastase tiriac trophy 2016

Distribuie