• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 12 - 18 septembrie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 12 - 18 septembrie 2016

 

Pelicula, Diynamic Showcase si BIFE-SIM

 

Saptamana care trece fara sa fii prezent la cel putin Top 3 evenimente, daca nu ai timp de 5 lucruri, e o saptamana pierduta. Pentru totdeauna. In neant. Si cum nu concepi asa ceva, iata unde iti recomandam sa mergi ca sa fie totul bine:

 

The Mission in the Park - Diynamic Showcase

N-ai cum sa lipsesti de la asa party, cu toate numele mari din muzica techno. Vineri, pe 16 septembrie, de la 22:00, in Parcul Herastrau, dansezi pe beat-urile lui Solomun, Adriatique, Magdalena si nu lipseste nici Victor Stancov.

Bilete gasesti in reteaua bilete.ro, pret regular - 55 Lei. Iti poti cumpara si de la intrare, 70 Lei pana-n ora 01:00, 80 Lei - dupa aceasta ora. Daca alegi sa fii VIP, un tichet e 120 Lei.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 12 - 18 septembrie 2016

Foto: The Mission FB.

 

Pelicula - Latin American Film & Experience

Intre 14 si 18 septembrie are loc prima editie a festivalului Pelicula - Latin American Film & Experience. Nu e doar despre film, ci si muzica, gastronomie, dans, workshop-uri, expozitii si oameni. Cum anul acesta e despre Chile, te astepti sa intalnesti gusturi dulci-sarate-iuti-explozive, dupa cum si organizatorii iti spun. 

15 filme proiectate, 8 dintre ele in premiera aboluta in Romania. Printre ele Talion, El Boton de Nacar, La memoria del aqua si in deschidere Historia de un Oso, premiat anul acesta cu Oscar.

Se desfasoara la Cinema Elvira Popesco, in curtea Institutului Francez, Institutul Cervantes si POINT. Programul complet il gasesti aici, iar bilete iti poti cumpara de pe eventbook.ro.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 12 - 18 septembrie 2016

 

BIFE-SIM

Ai ganduri de renovare, schimbare si altele care implica mobila, echipamente sau accesorii? Intre 14 si 18 septembrie, la Romexpo, se desfasoara BIFE-SIM, singurul targ din Romania dedicat domeniului. 30 000 de metri patrati cu mii de modele, zeci de stiluri printre care sigur ii gasesti si tu imbracaminte casei. Veche sau noua, traditionala sau moderna. Intrarea e 10 Lei/zi, bilete iti poti cumpara de aici, iar catalogul cu expozanti il poti consulta aici.

Distribuie