• Share

Top 3 evenimente in Orasul meu: saptamana 13-19 octombrie 2014

Top 3 evenimente in Orasul meu: saptamana 13-19 octombrie 2014

 

Nici macar frigul nu poate incetini pulsul orasului atunci cand vine vorba de petreceri. Am pregatit pentru voi un cocktail format dintr-un festival care va va rasfata papilele gustative, un concert pentru melomanii melancolici si o petrecere demna de bifat in agenda acestei toamne. Ne vedem in oras, ok?

 

 

tea&coffee festival 2014 karnivale top evenimente

 

 

Tea&Coffee Festival 2014 (13-19 octombrie)

 

Daca sunteti pasionati de traditiile servirii ceaiului, dar si de muzica, dans si teatru, atunci acesta este festivalul perfect pentru voi. Nu doar un eveniment social, Tea&Coffee Festival vrea sa promoveze latura social-culturala a consumului de ceai si de cafea prin intermediul zilelor sale tematice. Puteti alege intre seara japoneza, britanica, turceasca si multe altele. Intrarea costa 30 de lei in fiecare seara a festivalului, iar pentru programul complet dati click aici.

 

Speak Floyd - Pink Floyd Tribute (16 octombrie)

 

Cei pentru care “The Wall” are alta semnificatie decat componenta unei retele sociale se vor bucura de acest tribut adus trupei Pink Floyd. Locatia evenimentului, Palatul Ghika, a fost aleasa special pentru a crea o sinestezie exhaustiva. In mixul perfect pe care au vrut sa-l ofere melancolicilor, au fost adaugate si proiectiile video ale artistului Calin Chiorean. Ramane doar sa repetam versurile pana pe 16 octombrie si sa ne pregatim de o interpretare pasionata a celor de la Speak Floyd.

 

Karnivale VI: Reboot, Blond:ish, Gully (17 octombrie)

 

Ajunsa la editia cu numarul VI, seria de petreceri Karnivale, alaturi de artistii invitati, promite ca va va tine pe ringul de dans pana dimineata. In locatia prestabilita, World Trade Center, veti avea ocazia sa lasati grijile saptamanii la o parte si sa incepeti weekend-ul cu o portie de dans. Mai aveti vreun dubiu ca ar trebui sa lipsiti de la acest party?

Distribuie