• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 14 - 20 decembrie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 14 - 20 decembrie 2015

 

Cu cat se apropie mai mult sarbatorile de iarna, cu atat mai mult ne vine cheful sa iesim in oras, la diferite evenimente si targuri traditionale de Craciun. Concertele incep sa dobandeasca o anvergura mai mare in perioada aceasta, fiind perfecte alaturi de un pahar cu vin fiert. De asemenea, nu am uitat nici de momentele mai putin fericite din Colectiv, asa ca va recomandam si un eveniment menit pentru a le ajuta pe victimele accidentului.

 

 

recomandari evenimente Bucuresti 2015

 

 

Arena DNB - ajutam Colectiv (18 decembrie)

 

Evenimentul Arena DNB, de pe 18 decembrie, care va avea loc la Arenele Romane, este unul dedicat victimelor din Colectiv. Cu un line-up care contine artisti precum Suie Paparude, Gojira & Planet H si Macanache, organizatorii si-au propus sa ofere 3 posibilitati de participare la eveniment: donare de sange, de resurse sau de bani pentru supravietuitorii tragediei din Colectiv. Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

 

Vama (19 decembrie)

 

Hard Rock Cafe ne invita pe 19 decembrie sa ne delectam la o seara de hituri pop-rock, interpretate de Vama. Spectacolul va fi o experienta exhaustiva, dupa cum ne-au obisnuit membrii trupei pana acum, punandu-se accentul pe muzica, poezie, dans si actorie. Pretul distractiei pentru aceasta seara variaza intre 54 si 100 lei, in functie de perioada cumpararii si de categoria aleasa.

 

 

NOD Christmas Fair (18-22 decembrie)

 

In acest an, in perioada 18-22 decembrie, va avea loc primul targ de iarna organizat la Nod Makerspace. Cadourile colorate vor fi regasite sub forma pieselor vestimentare, micilor obiecte de mobilier, iar seria de ateliere demonstrative ne va invata sa ne mesterim propriile cadouri personalizate.

Distribuie