• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 15 - 21 august 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 15 - 21 august 2016

CUCA, Festivalul „Vara Magica”  si 

Robin and the Backstabbers & Melting Dice

 

Saptamana aceasta avem in top evenimente care ne imbogatesc cel putin spiritual, daca suntem atenti si luam ce trebuie de la ele. Dar ca acest lucru sa se intample, trebuie sa alegem sa mergem macar la unul. La fata locului nu e mare lucru de facut din partea ta. Experienta se bazeaza mai ales pe ascultat. Deci, uite unde trebuie sa mergi cu urechi si minte primitoare.

 

CUCA 2016: 19-21 august

Cartisoara, Sibiu, la poalele Muntilor Fagaras este locul de desfasurare  a celei de-a doua editii a evenimentului independent bienal CUCA, organizat de Fundația DALA. Activitatile artistilor prezenti se doresc a fi relaxate, cu ateliere performative si muzica menite sa descopere si sa te descoperi.  Suna interesant si trupele invitate: Negura Bunget, Balkan Taksim, Karpov Not Kasparov, Somnoroase Pasarele, Anadolchioi, Sillyconductor si Scoro.

 

Foto: CUCA 2016 FB

 

Festivalul „Vara Magica” 2016: 17-24 august

In fiecare miercuri seara, in intervalul mentionat mai sus, gasesti muzica clasica la Ateneul Roman din Bucuresti. Sunt deja 5 ani de cand evenimentul are loc ca sa ne bucuram cu totii de momente pline de armonie. Avem nevoie si de ceva rafinament in viata. Orchestra Română de Tineret, Orchestra de Tineret a Portugaliei, Orchestra Sinfonietta si Orchestra Junior, precum dirijori si solisti romani si straini sunt cei pe care ii poti vedea si asculta.

 

Foto: B365.ro

 

 

 Robin and the Backstabbers & Melting Dice: 18 august

Casa Univesitarilor, ora 19:00. Fii acolo pentru seria de concerte Backyard Acoustic Season care ii are acum invitati pe Robin and the Backstabbers si Melting Dice. Stii deja la ce trebuie sa te astepti: muzica buna si relaxare. Un bilet costa 40 de lei si il poti cumpara de pe www.iabilet.ro.

Foto: Robin and the Backstabbers FB

Distribuie