• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 16 - 22 mai

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 16 - 22 mai

 

Snooker si party

 

Daca nu ai o persoana care se ocupa de agenda ta sunt slabe sansele sa te organizezi atat de bine incat sa ajungi pe la mai toate chestiile tari care se intampla in Orasul Meu. Dar ce zici dac-ai ajunge macar la trei? Mai ales ca toate au loc in perioada 20 - 22 mai.

 

Foto: flickr; Link: https://goo.gl/TlCFOc.

 

Cei de la ARCUB si-au propus sa te impresioneze cu o combinatie intre sound-ul 100% romanesc si video mapping. La Sound & Vision 2016. Si in ce locatie crezi ca s-au gandit sa te invite? Intr-una plina de istorie, Gara Regala Baneasa.

Golan, YellLow, Otherside, Satellites, Helen si DJ Andreea Veder urca pe scena vineri. Sambata ai Alternosfera, Grimus, Eyedrops, The Kryptonite Sparks Baby, Elvis si Lougout DJs, iar duminica Suie Paparude, Argatu, Fantome, Omul Gnom, Psihotrop si DJ Vlad Dobrescu te pricopsesc cu o superba febra musculara la brate.

Grolsch ti-a pregatit si-o zona de chill out 360 de grade, numai buna sa-ti dai referesh. Vezi ca intrarea e libera si petrecerea se tine intre 17:00 - 23:00.

 

La JEMF 2016 ai un line-up de n-o sa stii la care din cele trei scene indoor si doua scene outdoor sa stai. Dintre cei care deschid festivalul fac parte Monika Kruse, Deborah de Luca, James Zabiela, Matthias Tanzmann, CTC, Macanache si Gojira & Planet H.

Hai sa-ti zicem un secret. Dennis Ferrer, NTFO, Subcarpati, Stimming, Karmon, IO (Mulen) si sarbii – Marko Nastik, Dejan Milcevic, Lea Dobricic vor mixa toti in aceeasi seara, asa c-ai face bine sa te decizi din timp pe care vrei sa-i vezi. Totul se intampla in Jimbolia, in doua sesiuni. Una de dimineata intre orele 07:00 - 19:00 si cea de noapte, intre 22:00 - 06:00. Bilete gasesti pe http://tickets.jemf.ro, pret - 119 Lei. Clubberi, have fun!

 

 

Pe 22 mai, la Circ & Variete Globus are loc prima gala Best of Snooker. Mark Selby (locul I mondial), Neil Robertson (locul III mondial) si Judd Trump (locul V mondial) vin la Bucuresti pentru o serie de gale demonstrative. Poti intra de la 18:00, iar evenimentul propriu-zis incepe la 19:00. Primul meci se tine intre Judd Trump vs Neil Robertson, al II-lea: Mark Selby vs Judd Trump si al III-lea: Neil Robertson vs Mark Selby. Iti poti cumpara biletele de pe biletoo.ro, eventim.ro, iar preturile difera in functie de categorie: 800 Lei - categoria Black – include loc VIP + Meet&Greet cu jucatorii, 500 Lei - categoria VIP, 300 Lei - categoria I, 200 Lei - categoria II si 100 lei - categoria III.

 

Distribuie