• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 16 - 22 martie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 16 - 22 martie 2015

 

Saptamana aceasta se afla sub semnul cinematografiei, datorita multitudinii festivalurilor de film care au loc in Oras, insa nici petrecerile care ne asteapta pantofii de dans pe ring nu se lasa mai prejos. Stim ca relaxarea primeaza in weekend, insa uite ce propuneri avem pentru un sfarsit de saptamana memorabil!

 

 

evenimente bucuresti recomandari top

 

 

Erotic Shorts - powered by ShortsUP (20 martie)

 

ShortsUP revine in aceasta primavara cu raspunsuri ale unor intrebari care ne framanta pe multi dintre noi. De exemplu, ce anume aduce doi oameni impreuna si care este formula chimica a iubirii. In cadrul evenimentului Erotic Shorts, de la CinemaPRO, vor fi prezentate fictiuni, animatii si documentare bazate pe definitia iubirii. Biletele pentru o seara variaza intre 30 si 40 de lei, iar abonamentele costa 50 sau 60 de lei, in functie de momentul cumpararii.

 

 

Bondax - Bucuresti (21 martie)

 

The Fresh grabeste venirea verii cu ajutorul celor doi artisti de la Bondax, pe 21 martie, la Casa Presei Libere. Trupa britanica se va opri in capitala in cadrul turneului de promovare a turneului "Bondax and friends", fiind acompaniati pe scena muzicii electronice bucurestene de catre Dar Adal, Oktopus si Victor Stancov. Pretul distractiei pentru aceasta noapte este de 30 de lei inainte de 00:00 si 40 de lei dupa miezul noptii. 

 

 

To Bach or not to Bach (21 martie)

 

2015 este primul an in care se sarbatoreste Ziua Europeana a Muzicii Vechi in Romania, prin spectacolul dedicat lui Johann Sebastian Bach - "To Bach or not to Bach", de la Biserica Anglicana a Invierii. Spectacolul are loc simultan in toata Europa, promovand patrimoniul muzical istoric european. Preturile biletelor variaza intre 50 si 60 de lei, in functie de categoria aleasa.

Distribuie