• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 17-23 noiembrie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 17-23 noiembrie 2014

 

Vremea de afara nu ne face cu ochiul, insa evenimentele se ingramadesc care mai de care sa ne convinga sa iesim. Este o saptamana aflata sub semnul aniversarilor: cea de-a 10-a editie a Festivalului International de Teatru de Animatie, premiera unui festival muzical plus revenirea la Bucuresti a unei petreceri marca UKF. Cu atatea optiuni puse la dispozitie, suntem curiosi unde veti alege sa va petreceti sfarsitul de saptamana.

 

 

top 3 evenimente orasul meu recomandari 2014

 

 

Shine - Editia 1 (21 noiembrie)

 

Cu toate ca vorbim de prima editie a festivalului Shine, organizatorii si-au luat angajamentul de a organiza anual acest eveniment, care va aduce pe scena artisti care au lasat impresii puternice atat in industria muzicala autohtona, cat si in cea internationala. Alaturi de Alternosfera, Argatu si Chimie, fanii se vor bucura de un festival ca la carte pe data de 21 noiembrie, la Arenele Romane. Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 30 si 60 de lei.

 

 

Arena DNB - UKF (22 noiembrie)

 

Brumarel nu este cunoscut pentru vremea sa frumoasa, insa cei de la Arena DNB s-au gandit sa echilibreze balanta in favoarea sa, prin organizarea primului eveniment UKF din acest an. Au reusit sa faca un line-up de exceptie, cu ajutorul unor artisti consacrati si experimentali, precum BAR9, Reso, Trei si Inflex. Sunteti invitati la o petrecere demna de cartile de istorie, ce va avea loc la Arenele Romane, pe 22 noiembrie. Biletele pot fi luate in avans, pretul fiind de 25 de lei, sau in seara petrecerii, de la poarta la 35 de lei.

 

 

Festivalul International al Teatrului de Animatie 2014 - editia a 10-a (13-23 noiembrie)

 

Aflat la editia cu numarul 10, Festivalul International al Teatrului de Animatie a pregatit pentru anul acesta un program ce aliniaza peste 60 de evenimente, trupe si profesionisti din 8 tari si 14 teatre si proiecte independente romanesti, in locatii precum Teatrul Tandarica sau Palatul National al Copiilor. Aceasta propunere de evenimente conexe vine atat pentru copii, cat si pentru adulti si iubitori de teatru. Spectacolele de colectie se impart in 35 de spectacole pentru copii si parinti, 8 spectacole pentru adulti, workshop-uri pentru copii, conferinte, dezbateri, lansari de carte pentru profesionistii din lumea teatrului. Este un festival care merita vizitat, macar pentru frumusetea pe care o aduce in suflete teatrul.

Distribuie