• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 19 - 25 octombrie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 19 - 25 octombrie 2015

 

Deja ne-am obisnuit cu temperaturile mai scazute ale acestei perioade, iar faptul ca zilele sunt mai scurte nu poate decat sa ne bucure ca avem mai mult timp sa petrecem in oras la diferite festivaluri, concerte si evenimente. Iata ce ne-a pregatit acest final de saptamana in materie de iesit in oras!

 

 

top evenimente recomandari Bucuresti

 

 

Jan Blomqvist (23 octombrie)

 

Cu ajutorul celor de la Colectiv, putem schimba o seara de toamna obisnuita intr-un periplu sonor si dansant pe data de 23 octombrie. La pupitru, ne vor incanta Jan Blomqvist, Satori si Yaroslav brothers. De pe meleagurile autohtone, vor prelua stafeta Breky si Daniel Draghici. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 25 lei in avans, 30 lei la intrare, inainte de 00:00 si 35 lei dupa miezul noptii.

 

 

Sonor IV - Suie Paparude, Sophisticated Lemons, Otherside, Altom (24 octombrie)

 

Dupa o pauza de mai bine de 2 luni, este timpul sa ne reintalnim pe ringul de dans alaturi de cei de la Sonor. Halele Carol vor gazdui in seara de 24 octombrie live act-urile si seturile artistilor Suie Paparude, Sophisticated Lemons, Otherside si Altom. Biletul pentru aceasta seara costa 20 lei cumparat in avans, iar la intrare nu a fost inca anuntat pretul acestuia.

 

 

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs 2015 - Bucuresti (24 octombrie)

 

Ajunsa la cea de-a 4-a editie, Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs va avea loc pe data de 24 octombrie in capitala, intre orele 19:00 si 02:00. Accentul acestui eveniment se pune pe obiectele originale, de autor, prezentate in cadrul unei expozitii curatoriate de Mihaela Ion si Teodora Vladescu, la Institutul Cultural Roman. Pentru mai multe detalii, puteti intra aici.

Distribuie