• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 19-25 ianuarie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 19-25 ianuarie 2015

 

Saptamana acesta se afla sub semnul aniversarilor, fie ca e vorba de locatii, sau de formatii. Cocktailurile muzicale sunt nelipsite din Orasul Meu, asa ca v-am pregatit un concert desprins din lumea online-ului, un teaser de proportii si un concert tributar care va teleporteaza in Liverpool-ul anilor '60. Tot ce ramane de facut este sa va reincarcati bateriile si sa va lustruiti pantofii de dans!

 

 

top 3 evenimente orasul meu

 

 

Vita de Vie (22 ianuarie)

 

Control sarbatoreste joi, 22 ianuarie, piatra de hotar ce marcheaza "implinirea" a 100.000 de fani pe Facebook ai formatiei Vita de Vie. Membrii trupei s-au gandit sa se deconecteze din lumea virtuala si sa le multumeasca fanilor sai printr-un concert offline. Pretul unui bilet este de 25 de lei, urmand ca fiecare platitor sa primeasca cate un album al formatiei la intrare. Celelalte surprize va asteapta nerabdatoare in seara evenimentului.

 

 

Wilkinson (23 ianuarie)

 

Dupa doua editii legendare, organizatorii Electric Castle Festival au venit cu ideea oranduirii unor petreceri care ii iau ca headliner-i pe artistii ce vor veni in aceasta vara la festival. Initiativa porneste alaturi de Wilkinson, pe data de 23 ianuarie, la Colectiv. Sunteti pregatiti sa incepeti antrenamentul pentru muzicalitatea si distractia acestei veri?

 

 

The Beatbox - The Original Beatles Tribute (24 ianuarie)

 

Saptamana aniversarilor continua cu sarbatorirea celor 7 ani de Hard Rock Cafe, pe 24 ianuarie, alaturi de trupa The Beatbox, the original Beatles Tribute Band. Desi componenta trupei este majoritar italiana, tributul pe care il aduc este pur englezesc. Costul distractiei pentru aceasta seara variaza intre 60 si 80 de lei.

Distribuie