• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 20 – 26 iunie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 20 – 26 iunie 2016

 

Pe locuri, fiti gata, start cele mai tari festivaluri si petreceri:

 

 

In orice colt din lume mergi, ai grija sa-ti cumperi si-un tricou. Cand ai tai pleaca in vacanta si te intreaba ce-ai vrea singurul raspuns care-ti trece prin minte e un tricou. Sa-l ai amintire, nu din alt motiv. Nu te-ai fi gandit, dar mai sunt oameni cu aceeasi pasiune. Si se intalnesc anual sub acelasi acoperis, al Casei Universitarilor. La T-shirt Fest. Poti chiar participa la workshop-uri de design, print digital si print prin serigrafie, la demonstratii live de design digital si multe altele, printre care Gala premiilor T-shirt Romania sau prezentari de colectii ale diverselor branduri. Nici muzica nu lipseste, cu DJ si trupe live. Intre 25 si 26 iunie, de la 12:00. Intrarea e libera.

 

 

Tot atunci se desfasoara si Le Petit Festival de Bucarest, de la 16:00 la Clubul Diplomatic Bucuresti. Vii sa socializezi, dansezi, asculti piesele care-ti plac si-ti faci prieteni. Timp de doua zile, 17 ore, 1020 de minute. Incontinuu. Ii pe Aeroplane, Friendly Fires DJ set, Larse, Oktopus, T-Boys – Goranga & Misille, Bubbleboy si Dan Bravo la butoane, gata de mix-uri datatoare de energie. Bilete gasesti online pe kompostor.ro, iar preturile difera in functie de categorie, de la 80 Lei la 140 Lei.

 

Pe 26 iunie, la Arenele Romane, petreci 10 ani de TrancENDancE cu ATB, Snatt si Vix. „Ecstasy”, 9PM (Till I come) sau „Marrackech” au fost printrele primele hituri ale DJ-ului german pe care abia astepti sa le auzi live. Daca ai fost la Untold anul trecut, a fost printre headlinerii editiei si te-ai numarat printre cei 50.000 de fani prezenti. Acum isi promoveaza noul album, In Motion, evenimentul face parte din turneul de promovare al acestuia. Daca ai sub 18 ani, ai interzis la intrare. Bilete gasesti pe bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, 60 Lei – acces general si 140 Lei – VIP. De la ora 16:00.

 

Distribuie