• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 21 - 27 martie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 21 - 27 martie 2016

 

Daca ar fi dupa noi, am merge la toate evenimentele din oras dar cum diverse alte lucruri nu ne lasa sa facem chiar ce vrem, iti spunem noi exact ce ar fi bine sa nu ratezi. Te sfatuim sa te incarci cu energie (da, somnul la pranz chiar functioneaza), sa te hidratezi (cu apa, cu bere, cu ce vrei tu) si sa fii fashionably late, daca vrei sa fie toata lumea cu ochii pe tine cand ajungi.

 

 

evenimente recomandate Bucuresti

 

 

Lena Willikens, Chlorys, Dar Adal & Special Guest (25 martie)

 

Festivalul Rokolectiv a fost anuntat in perioada 21-24 aprilie, dar incepem sa ne pregatim miscarile de dans cu o luna inainte, in cadrul evenimentului Lena Willikens, Chlorys, Dar Adal & Special Guest. Lena Willikens traseaza o granita aproape neobservabila intre ritmurile dansante si alien music, pe care am putut sa ne-o insusim la editia trecuta Rokolectiv. Ne vedem in Control, pe 25 martie!

 

 

Concert din Basarabia 2016 - Alternosfera, Alexandrina, Gandul Matei (26 martie)

 

Cu origini moldovenesti, Alternosfera, Alexandrina si Gandul Matei trec peste Prut, pe 26 martie, si vin la Arenele Romane pentru o noua editie a concertului #dinBasarabia. Daca dansul de la concert nu iti satisface pofta de petrecut pe deplin, nu iti face griji, pentru ca se termina undeva pe la 23:00 concertele. Asa ca poti sa dai o fuga si pana in club, dupa asta. Biletele pentru eveniment variaza intre 45 si 70 lei, in functie de perioada cumpararii si categoria aleasa.

 

 

Reciclare creativa (27 martie)

 

Stim ca este trending in ziua de astazi sa vorbesti despre cum poti sa reciclezi si sa ajuti mediul inconjurator sa traiasca mai mult si mai curat. Insa de la vorbe la fapte este un pas destul de mare. De aceea, iti dam intalnire la Alandala, la workshop-ul de reciclare creativa. Aici, ii poti aduce pe copii, ca sa invete din timp cum sa isi protejeze viitorul. Intrarea la workshop costa 50 RON. Un pret mic pentru posibilitatea de a le schimba mentalitatea oamenilor.

Distribuie