• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 22 - 28 iunie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 22 - 28 iunie 2015

 

Saptamana aceasta se afla sub semnul concertelor de amploare, fie ele in cadrul unui festival, unei aniversari sau chiar unor petreceri organizate in timpul saptamanii in capitala. Insa vremea placuta ne convinge sa iesim din casa chiar daca a doua zi de dimineata trebuie sa ajungem la birou sau chiar sa ne luam cateva zile libere, pentru un weekend prelungit. Iata ce recomandari de evenimente merita sa incercati in aceasta saptamana!

 

 

recomandari evenimente bucuresti

 

 

Golan, Duro Disco (25 iunie)

 

Control Club se transforma intr-un spatiu in care melanjul muzical este oferit melomanilor pe data de 25 iunie, sub forma a doua acte muzicale romanesti inedite: Golan si Duro Disco. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 20 RON, iar artistii prezenti la eveniment promit sa ne tina pe ringul de dans pana dimineata.

 

 

Electric Castle Festival 2015 (25-28 iunie)

 

Electric Castle Festival revine in acest an cu a treia editie, in perioada 25-28 iunie, la Castelul Bontida. Stabilindu-si un obiectiv inalt, acela de a fi mai mult decat o extensie a concertelor si de a oferi o experienta exhaustiva tuturor iubitorilor de muzica, Electric Castle Festival ne va antrena gusturile muzicale cu 6 scene si peste 150 de artisti, printre care se numara Rudimental, Fatboy Slim si James Zabiela. Pretul unui bilet pentru o singura zi este de 149 lei, abonamentele pe 4 zile fiind epuizate.

 

 

The Rabbit Hole Records 2 Years Anniversary (27 iunie)

 

Saptamana aceasta ne rasplateste si cu o aniversare a muzicii electronice, aflata sub egida The Rabbit Hole Records, pe data de 26 iunie, la Playa Verde Summer Club. Printre artistii care vor antrena ringul de dans se numara Dorian Paic, Shaun Reeves si John Dimas, dar si nume autohtone precum Pagal, Herodot, Piticu si Nu Zau. Intrarea pentru aceasta petrecere variaza intre 20 si 40 de lei, in functie de ora la care ajungeti la eveniment.

Distribuie