• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 23 - 29 noiembrie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 23 - 29 noiembrie 2015

 

Sfarsitul acesta de saptamana va fi unul prelungit, avand in vedere ca 30 noiembrie si 1 decembrie sunt zile nationale libere, asa ca avem mai multe motive sa ne petrecem timpul in oras. Diversitatea evenimentelor ne convinge sa renuntam la confortul casei si sa ne pregatim un program de iesit exhaustiv, pentru gustul fiecaruia. Iata ce recomandari avem pentru voi!

 

 

top evenimente recomandari 2015

 

 

Alltimeclubbing presents Ilario Alicante, Yaya, Christian Burkhardt, Punu (27 noiembrie)

 

Kristal Glam Club va gazdui un nou eveniment aflat sub egida Alltimeclubbing, dupa o absenta de 6 luni a acestora. Line-up-ul acestei seri este condimentat cu seturile italienilor de la Ilario Alicante, fiind completat de muzicalitatea unor artisti precum Yaya si Christian Burkhardt. Pretul distractiei pentru aceasta seara este 30 RON in avans, 40 RON la intrare inainte de ora 00:00 si 50 RON dupa miezul noptii.

 

 

Interval 100 (27 noiembrie - 1 decembrie)

 

Cei de la Interval au profitat de weekendul acesta prelungit pentru a ne oferi o experienta muzicala greu de uitat. Intre 27 noiembrie si 2 decembrie ne vom plimba intre Guesthouse, Control si Eden, pentru a ne delecta cu seturile a 100 de artisti, care vor pune muzica necontenit, timp de 100 de ore. Ne vedem la o premiera a clubbing-ului european, pe ringul de dans!

 

 

byron & Lucia - doua lansari de album (29 noiembrie)

 

Lansarea celor doua albume ale artistilor byron si Lucia va avea loc pe 29 noiembrie, la Beraria H. byron va prezenta publicului albumul inregistrat in aceasta vara in Dublin, "Eternal Return", iar Lucia va lansa mult-asteptatul disc omonim de debut. Intrarea va fi libera, iar caracterul evenimentului este umanitar, amplasandu-se urne de donatii pentru victimele tragediei din Colectiv. 

Distribuie