• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 24 - 30 august 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 24 - 30 august 2015

 

Saptamana aceasta se reintorc temperaturile ridicate specifice ale acestei perioade sau, cu alte cuvinte, vara. Fie ca alegeti sa vizitati piscina mai des, pentru a compensa pentru saptamana trecuta, sau terasele din capitala, weekend-ul care vine ne asteapta cu evenimente in aer liber, pe care nu trebuie sa le ratam.

 

 

evenimente recomandari top

 

 

1 An cu SONOR - Les Elephants Bizarres, Gojira & Planet H, Basska, K-lu, Directory (28 august)

 

Evenimentele aflate sub egida SONOR implinesc in acest weekend un an, an in care s-au creat amintiri muzicale si dansante din cele mai frumoase. Pe 28 august, Arenele Romane vor gazdui aniversarea SONOR, iar de muzicalitatea evenimentului se vor ocupa artisti precum Parazitii, Les Elephants Bizarres si Gojira & Planet H. Intrarea la eveniment se face pe baza de invitatii gratuite. Mai multe detalii despre cum puteti intra in posesia acestora aici.

 

 

Baro Foro - Goran Bregovic, Mahala Rai Banda si Gipsy Casual (29 august)

 

Weekendul acesta este dedicat primelor editii ale unor festivaluri muzicale. Pe 29 august, la Arenele Romane, va avea loc prima editie a festivalului intercultural "Baro Foro", printre invitati numarandu-se Goran Bregovic, Wedding and Funeral Orchestra si Mahala Rai Banda. Preturile variaza intre 60 si 180 de lei, in functie de categoria aleasa si ziua cumpararii. Puteti consulta toate preturile aici.

 

 

CantaCuzino Frequencies (28 - 30 august)

 

Castelul Cantacuzino din Busteni va gazdui in perioada 28-30 august prima editie a festivalului muzical CantaCuzino Frequencies. Ne vom putea delecta cu 3 scene, pe care vor urca peste 30 de artisti internationali si locali, printre care se numara Nick Warren, Guy Mantzur, Victor Stancov si Livia Andrei. Pretul distractiei pentru ambele zile la castel este de 199 RON, pentru vineri 90 RON, iar pentru sambata 120 RON.

Distribuie