• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 25 - 31 iulie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 25 - 31 iulie 2016

 

Cum faci s-ajungi in timpul saptamanii la concertul pe care-l astepti de cateva luni?

Daca ai un sef destul de deschis la minte, vorbesti cu el si-i explici situatia. Ar trebui sa fie ok cu asta. In caz contrar, iti iei fara plata, zici ca lucrezi de acasa sau tocmai ce ti-ai amintit c-aveai o programare urgenta la medic pe care tot o amani de ceva vreme.

 

Foto: flickr; Sursa - Gaudencio Garcinuño.

 

Pe 28 iulie incepe experienta Music Outdoor. Vine cu hamace, voie buna si scos cortul de la naftalina. Unde anume? La Baisoara, in varf de munte, cu apusuri, cer instelat si aer curat.

Pana pe 31 iulie sarbatoresti cinci ani de distractie MOX cu Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Slim Rocka si multi altii.

Iti poti cumpara bilet de pe biletmaster.ro, 60 Lei - Presale si 90 Lei - pret intreg. Yep, campingul e inclus in pretul biletului.

 

Mai sunt si trei zile de Smoked Olives Festival. De pe 29 - 31 iulie in Padurea Chiciu, in apropiere de punctul de trecere cu bacul in zona Ostrov.

Organizatorii s-au gandit sa amenajeze un adevarat loc de joaca unde sound-ul si beat-urile au zece kilometri de plaja la dispozitie sa te binedispuna, campezi in padure si te relaxezi in asteptarea numelui preferat din line-up. Aici ai de ales dintre Mahony, The Rabbot King, Vid, Ricardo Villalobos sau Dimitri Monec, Ada Kaleh si multi altii.

Pe kompostor.ro gasesti bilete - 120 Lei.

 

 

N-ai cum sa uiti de Rock the City, cel mai mare festival de gen din Romania. A VII-a editie vine cu Muse si Iron Maiden in Piata Constitutiei. Se-aud piese ca Psycho, Dead Inside, Reapers, Aftermath de la Muse si Fear of the dark, The trooper, Powerslave sau The number of the beast de la Iron Maiden.

Daca nu ti-ai luat inca bilete, gasesti pe eventim.ro, iar preturile sunt intre 145,8 - 464,4 Lei, in functie de categorie.

Distribuie