• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 26 ianuarie - 1 februarie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 26 ianuarie - 1 februarie 2015

 

Desi prognoza vremii nu este una grozava pentru aceasta saptamana, evenimentele din oras se inghesuie care mai de care sa ne scoata din casa. Concertele ne surprind cu nume noi, artisti care vin pentru prima data in Romania, Cirque du Soleil se reintoarce la Bucuresti, iar festivalurile isi pregatesc reprezentatiile pentru melomani si cinefili. Te lasam sa-ti alegi din top 3 evenimente preferatul tau pentru aceasta saptamana.

 

 

top 3 evenimente recomandari om

 

 

Sabaton - lansare album Heroes (27 ianuarie)

 

Arenele Romane vor gazdui pe 27 ianuarie concertul uneia dintre cele mai populare trupe de power metal si heavy metal, Sabaton. Alaturi de headliner, vor mai urca pe scena trupele Delain, Battle Beast si Roadkill Soda. Costul distractiei pentru eveniment este de 85 de lei, concertul acesta fiind unul care trebuie bifat in agenda cunoscatorilor.

 

 

Holocaust Film Festival (27-29 ianuarie)

 

In perioada 27-29 ianuarie, Muzeul Taranului Roman va invita la primul festival de film din Romania, bazat pe tema Holocaustului. In timpul festivalului, cinefilii carora istoria si cultura le trezesc interesul vor putea viziona documentare celebre, printre care se numara si productii romanesti, precum Calatoria lui Gruber. Intrarea este libera, iar agenda festivalului poate fi consultata aici.

 

 

Cirque du Soleil - Quidam (29 ianuarie - 1 februarie)

 

Cirque du Soleil revine in Bucuresti, cu cinci reprezentatii ale spectacolului Quidam. Romexpo va fi gazda show-ului care avut premiera in 1996, iar de atunci a facut inconjurul lumii, pe cinci continente. Preturile biletelor variaza intre 105 si 500 de lei, in functie de categorie. Sunteti pregatiti sa incheiati aceasta saptamana cu un divertisment de inalta tinuta artistica?

Distribuie