• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 26 mai - 1 iunie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 26 mai - 1 iunie 2014

 

Oficial, intr-o saptamana incepe vara, si cum soarele ne impinge serios catre cutreieratul prin oras, nu ne ramane decat sa facem cea mai buna alegere. In materie de evenimente, desigur.

 

 

bookfest 2014 

 

 

Bookfest IX (28 mai - 1 iunie)

 

Iata-ne la startul unuia dintre cele mai indragite targuri de carte de la noi: Salonului International de Carte Bookfest. Polonia este anul acesta tara invitata de onoare, iar pentru toti iubitorii de carte va fi o noua ocazie sa se intalneasca live cu unii dintre scriitori romani, dar sa faca si noi descoperiri. Targul are loc la Romexpo, iar intrarea este libera.

 

 

Zamfir 50 - Gala Aniversara (31 mai)

 

Mare aniversare mare marca Gheorghe Zamfir, la implinirea a 50 de ani de perindare pe scenele lunii. Se va intampla la Ateneu si este vorba despre o gala festiva care va include expozitii, spectacol cu 150 de artisti pe scena, decernari de premii si distinctii, sesiune de autografe si momente cu invitati speciali. Bilete intre 210 si 320 lei.

 

 

150 Ani Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (31 mai)

 

Credeati ca Noaptea Alba a Galeriilor s-a terminat? Ei bine, intr-un fel, va continua cu aniversarea a 150 de ani de existenta a UNAarte. Portile Universitatii se vor deschide, iar la capitolul activitati va puteti astepta la: workshop-uri de creatie, arderea ceramicii, bijuterie, ateliere de gravura si sculptura, prezentari de moda, expozitie cu vanzare. Nici distractia nu va lipsi din program: Nightmares on Wax, Les Elephants Bizzares, GOLAN etc. Intrarea libera pana la ora 22.00, dupa 20 lei.

Distribuie