• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 iulie - 2 august 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 iulie - 2 august 2015

 

Daca planuiati sa ramaneti in casa weekendul acesta, din cauza temperaturilor prea ridicate, venim cu cateva vesti bune pentru voi. Va fi un sfarsit de saptamana dedicat eclectismului muzical, fie el sub forma festivalurilor sau petrecerilor in aer liber. Iata unde puteti iesi in saptamana 27 iulie - 2 august!

 

 

recomandari evenimente petreceri

 

 

Visul Unei Nopti de Vara - Nick Warren, Adrian Eftimie, Audiopulse (31 iulie)

 

La 10 minute distanta de aeroportul international Otopeni, vom trai Visul Unei Nopti de Vara in acest weekend. Pe 31 iulie, La Conac va deveni gazda unor artisti precum Nick Warenn, Adrian Eftimie si Audiopulse. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 40 RON pana la ora 22:00 si 50 RON dupa 22:00.

 

 

Haos in Padure 2 (1 august)

 

A doua editie a Haos in Padure revine pe data de 1 august, la Phoenix Cernica Club. Cele 24 de ore de muzica electronica vor fi asigurate de artisti ca Maayan Nidam, Bruno Pronsato si Priku. Pe langa seturile muzicale impecabile, va puteti bucura de cea mai lunga tiroliana din Bucuresti si multe alte atractii. Biletele in avans costa 20 de lei, iar la intrare variaza intre 30 si 50 de lei, in functie de ora achizitionarii acestora.

 

 

Untold Festival (30 iulie - 2 august)

 

Aflat la prima sa editie, Untold Festival pune la dispozitie 10 scene in Cluj, timp de 4 zile si 4 nopti, in perioada 30 iulie - 2 august. Biletele pentru acest festival variaza intre 138 si 361 RON, in functie de perioada cumpararii si durata participarii la festival. Vom putea asculta artisti ca Duke Dumont, Akua Naru, Armin Van Buuren si David Guetta. Pentru line-up-ul pe zile si mai multe detalii, puteti da click aici.

Distribuie