• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 iunie - 3 iulie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 iunie - 3 iulie 2016

 

Pe sistemul "trei, Doamne si toate trei" avem cele mai tari festivaluri de saptamana aceasta:

 

Doua zile de Shine cu un line-up efervescent ca festivalul in sine. Daca la inceput isi anuntau prezenta trupele Subcarpati, Robin and the Backstabbers, Firma, Travka, Fameless si Coma, pe parcurs li s-au alaturat Alternosfera, Carla’s Dreams si Mihail, artisti de peste Prut ai caror melodii le fredonezi de dimineata pana seara. Belgienii de la Boogie Belgique fac un show electro-swing, iar ultimele confirmari vin de la Elderbrook, Aeon Blank, Ligia Hojda, N.O.R, The Kryptonite Sparks, Pinholes, Sunet Fin si Byron. Bilete gasesti in retelele iabilet.ro, eventim.ro, bilete.ro. Intre 1 - 2 iulie, de la ora 17:00 la Arenele Romane.

 

Foto: flickr; Sursa - Carol C.

 

Daca esti pe mood-ul traditional, cei de la Creart ti-au pregatit a doua editie a Festivalului IEsc. Dupa cum intuiesti probabil, e menit sa sarbatoreasca portul traditional, in special ia. De pe 1 pe 3 iulie ai concerte, ateliere de creatie, proiectii de film, sedinte foto profesionale, make-up & hair styling, expozitii de ii si accesorii atat in Gradina cu Filme, cat si la sediul organizatorilor de pe strada Lahovari, numarul 7. Incepe la ora 10:00, iar intrarea este gratuita.

 

 

 

Airfield Festival tine de pe 30 iunie pana pe 3 iulie la Aerodromul Magura Cisnadie. Ce se intampla aici? Muzica, arta, natura si sportul se combina pe-un aerodrom, cat sa ai distractie atat in aer, cat si la sol. Printre artistii care sunt prezenti se numara ROA, Soundopamine, Rosario Internullo, Macanache, Grasu XXL live band, Robin and the Backstabbers, Golan, Jamie Woon, Joris, Voorn, Phryme si multi altii. Bilete gasesti aici, iar preturile variaza in functie de categorie, intre 50 Lei bilet de o zi + 39 Lei camping si 239 Lei abonament pentru patru zile.

 

Distribuie