• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 28 martie - 3 aprilie

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 28 martie - 3 aprilie

 

Daca nu esti prea ocupat cu farsele de 1 aprilie, poate iti mai ramane si putin timp saptamana aceasta sa iei orasul la pas - de mers, de dans, de ce vrei tu. Uite ce evenimente ne-au atras atentia pentru saptamana 28 martie - 3 aprilie:

 

 

evenimente recomandate Bucuresti

 

 

2 Years Of Main Sounds - Carlo Lio, Sinisa Tamamovic, Mirror States (2 aprilie)

 

Mare aniversare mare pe 2 aprilie, la Arenele Romane. Cei de la Main Sounds vor sa petreaca aceasta zi speciala alaturi de noi, care am fost la petrecerile lor timp de doi ani, la inceput de drum. De data aceasta, la platane vor face cu schimbul Carlo Lio, Sinisa Tamamovic si Mirror States. De delectarea vizuala se ocupa vloop. Intrarea este libera, pe baza unor pass-uri gratuite.

 

 

otto.Live - The Mono Jacks, Grimus, Toulouse Lautrec, Jurjak (2 aprilie)

 

Daca muzica electronica nu e chiar pe gustul tau, dar vrei sa iesi sambata seara, ti-am pregatit alternativa perfecta. Da, ai ghicit, este vorba de concertele artistilor tai de suflet. Si in plus vei putea sa testezi si una dintre cele mai cool locatii recent deschise din capitala, otto.bucharest. Motivele muzicale pentru care o sa ne vedem in oras sambata seara se regasesc sub denumirile: The Mono Jacks, Grimus, Toulouse Lautrec si Jurjak. Pretul distractiei pentru aceasta seara este 40 lei inainte de miezul noptii si 50 lei dupa ora 00:00. Daca te grabesti si-ti faci planurile de dinainte, vei plati doar 30 RON.

 

 

Final Frontier - editia a V-a (2-3 aprilie)

 

Am auzit ca iti plac SF-urile. Si ca esti de parere ca detaliile din carti ti se par mai tari decat reecranizarile acestora. In cazul acesta, avem o veste buna pentru tine. Este momentul sa-ti iei prietenii cititori la editia a V-a a targului de carte SF & Fantasy Final Frontier, de la Connect Hub. Intrarea este libera, dar sigur o sa pleci cu ceva achizitii acasa, fie ele carti, figurine sau articole de colectie.

Distribuie