• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 septembrie - 4 octombrie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 septembrie - 4 octombrie 2015

 

Saptamana aceasta se afla sub semnul festivalurilor cand vine vorba de evenimentele din oras. Ne vom putea delecta in weekendul care se apropie cu pasi repezi cu unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de film de animatie, cu prima editie a unui festival de muzica electronica a carui organizatori au experienta germana, precum si cel mai mare targ international de universitati.

 

 

evenimente recomandari 2015 bucuresti

 

 

Anim'est 2015 (2-11 octombrie)

 

Aflat la editia aniversara cu numarul 10, Festivalul International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in acest an in perioada 2-11 octombrie, in locatii precum Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu. Elementul de noutate prezent in acest an este reprezentat de o selectie de filme in cadrul careia copiii vor avea acces in culisele animatiei, prin intermediul unor ateliere special organizate. Pretul unui abonament pentru Anim'est este 250 RON, iar biletele pentru proiectiile singulare pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 7 si 13 RON.

 

 

Electronic Beats Festival Bucharest (2-3 octombrie)

 

Eclectismul muzical este prezent in weekendul acesta in capitala, datorita festivalului de muzica Electronic Beats, care se va desfasura pe 2 si 3 octombrie. Live act-urile si DJ set-urilor unor artisti precum DJ Hell, Hudson Mohawke vor putea fi ascultate in Guesthouse, Studio Martin, Atelierul de Productie si Control. Pretul pentru aceasta distractie variaza intre 6 si 25 EUR, in functie de evenimentul ales.

 

 

RIUF 2015 (3-4 octombrie)

 

Ajuns la cea de-a XVII-a editie, RIUF (The Romanian International University Fair) va reuni cele mai importante universitati internationale si tinerii interesati de programele de studiu din strainatate la Sala Palatului, pe 3 si 4 octombrie. In cadrul targului, vor fi organizate sesiuni de prezentari si workshopuri de catre universitatile invitate. Mai multe detalii puteti afla aici.

Distribuie