• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 29 august - 4 septembrie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 29 august - 4 septembrie 2016

 

ARTmania, Festivalul Ambasadelor si Bucharest Craft Beer Festival

 

Calitate inainte de toate. Acestea sunt evenimentele la care este musai sa ajungi ca sa fii un om implinit sufleteste in Bucuresti.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 29 august- 4 septembrie 2016

 

Sambata, 3 august, la Arenele Romane e ARTmania Bucharest Blast. Asta inseamna ca ii auzi pe Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty si Sinoptik si, bineinteles, are sa iti placa. Ti se pregateste un spectacol puternic, in care artistilor nu le e deloc teama sa se traga de sireturi cu muzica.

Preturile biletelor variaza intre 90 si 210 lei, depinde unde vrei sa stai si, mai ales, perioada in care le cumperi. Detalii aici, in cazul in care nu esti deja pregatit.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 29 august- 4 septembrie 2016

 

Toata saptamana, adica din 29 august pana pe 4 septembrie, te poti duce la Festivalul Ambasadelor 2016, cea de-a doua editie. Misiunile diplomatice din Romania s-au adunat cu toatele pentru o saptamana, pentru ca noi sa ne putem plimba din tara in tara chiar de la noi de acasa. Daca mergi, s-ar putea sa te imbogatesti spiritual de nu te vezi.

Locatiile desfasurarii sunt trei la numar: Piata Universitatii, Teatrul National Ion Luca Caragiale (TNB) si NCRR - Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Ce vei gasi? Evenimente si momente artistice care ne arata clar care e treaba cu multiculturalismul, diversitatea si arta contemporana.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 29 august- 4 septembrie 2016

 

2 - 4 septembrie la Verde Stop e ce trebuie. Adica Bucharest Craft Beer Festival. Artizanalul e pe val, de data asta val de bere. Organizatorii spun ca nu e un festival cu bere si mici pentru ca o sa aiba si cidru. Nu stim de ce, dar indiferent de ce spun ei, banuim ca evenimentul va fi un succes.

Intrarea pe o zi costa 15 lei iar abonamentul 29. Pe langa chestii de mancat si baut, va mai fi si ceva de ascultat, in speta muzica cu Les Elephants Bizarres, Grimus, Niște Băieți, Pinholes si Jurjak.

Distribuie