• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 29 februarie - 6 martie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 29 februarie - 6 martie 2016

 

Vine, vine primavara! In pasi de dans, la targuri cu martisoare sau in escapade la munte. Cu alte cuvinte, daca nu gasesti pe cineva in line-up-urile din capitala care sa fie pe gustul tau muzical exclusivist, Castelul Cantacuzino prevede temperaturile ridicate ale acestei perioade si ii asteapta in aer liber pe cei carora nu le mai convine aglomeratia de la oras. Sau pe care ii supara vizibilitatea scazuta a stelelor din timpul noptii.

 

 

evenimente recomandari Bucuresti 2016

 

 

Red Bull Music Academy - Cosmin TRG b2b Dasha Rush, Benjamin Damage (4 martie)

 

Daca te intrebau parintii acum ceva vreme ce poti face cu muzica, academic vorbind, nu aveai foarte multe posibilitati. Ei bine, vremurile s-au cam schimbat, iar organizatorii de petreceri incearca sa-i aduca pe scena pe unii dintre cei mai tari din acest domeniu. Red Bull Music Academy ne promite o seara dansanta alaturi de premiantii Cosmin TRG, Dasha Rush si Benjamin Damage, la Control Club. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 20 RON, inainte de miezul noptii, si 30 RON, dupa 00:00.

 

 

The Fresh - Moonlight Breakfast, Golan, Jurjak, Oktopus (4 martie)

 

There's a new party place in town, Terra Events Hall, iar cei de la The Fresh au zis sa ne faca cunostinta cu acesta cum stiu ei cel mai bine. Se anunta dansuri eliberatoare primavaratice, pe ritmuri jazzy-soul si electro-swing, cu Moonlight Breakfast. Si pentru ca noptile incep sa devina mai lungi, line-up-ul e completat de Golan, Jurjak si Oktopus. Biletele pentru aceasta seara se gasesc la pretul de 45 de lei.

 

 

Dance Into Spring (5 martie)

 

Intr-un decor care nu mai are nevoie de prezentare, se sarbatoreste primavara pe 5 martie. E weekend, aerul curat de munte iti incarca bateriile sa dansezi pana dimineata, iar The Rank & Fashion si Hypnoteque isi iau angajamentul sa nu te lase sa pleci devreme la culcare. Adica sa nu te plictisesti cumva. Iti dam 4 motive sa mergi la Castelul Cantacuzino la petrecere - groove, disco, house si techno. Te-am convins? Te sfatuim sa-ti faci rezervare, ca sa nu-ti ia locul toti cei care rup usa biroului vineri dupa-masa.

Distribuie