• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 30 mai - 5 iunie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 30 mai - 5 iunie 2016

 

Maroon 5, Metalhead si Smiley

 

Ia notite. Cand incepi sa-ti faci programul trebuie sa iei in considerare urmatoarele:

 

Sursa: flickr; Foto - Dean Hochman.

 

In perioada 3 - 5 iunie are loc Metalhead Meeting, la Arenele Romane. Line-up-ul e unul bogat si variat, din Europa si nu numai. Last Hope si Velian din Bulgaria, Exploited, Dragon Force si The Colony din Marea Britanie, Kreator si Mantar din Germania, Delain din Olanda, Beheaded din Malta si Rotting Christ din Grecia. De pe meleaguri autohtone ii avem pe Akral Necrosis si Dirty Shirt.

A cincea editie a festivalului incepe la ora 17:00 si se zice ca tine pana-n zori. Abonamentele de trei zile costa 150 Lei pana pe 3 iunie, iar dupa aceasta data - 170 Lei. Biletul pentru o zi este 100 Lei, iar la intrare 120 Lei. Le gasesti in reteaua iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro.

 

 

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment aduc vara asta cei mai tari artisti de pe toate continentele, inclusiv pe Marooooon 5. Dragul nostru Adam Levine vine pentru prima data in Romania, alaturi de ceilalti membri ai trupei, iar tu trebuie sa fii prezent(a). Pe 5 iunie in Piata Constitutiei, la ora 20:00.

Concertul face parte din V Tour, turneul de promovare al ultimului album, care a inceput in februarie 2015 in America. Trebuie sa stii ca V a fost pe locul I in Billboard Top 200, iar single-ul Maps a intrat in Top 100 in peste 18 tari. Iti poti cumpara bilete de pe eventim.ro, de la 195 Lei – Normal Circle, 465 Lei – Golden Circle si 573 Lei – Diamond Circle. Sunt foarte buni si abia asteptam sa-i vedem!

 

 

Si pentru ca nu poti lasa 1 iunie sa treaca asa usor, mergi la Smiley & The Band. Se desfasoara la Arenele Romane si incepe la 19:30. Iti iei buna dispozitie, prietenii si vii la un concert „cu un scenariu de poveste, care-ti aduce ritm, culoare si originalitate”, dupa cum spune artistul. Bilete gasesti in reteaua iabilet.ro, iar preturile variaza intre 60 – 250 Lei, in functie de categorie.

 

Distribuie