• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 4 - 10 iulie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 4 - 10 iulie 2016

 

Nu stim ce planuri ai tu, dar sunt cateva evenimente la care trebuie sa mergi saptamana aceasta:

 

Primul concert la care ai fost dupa ’89 - cel din turneul „Dangerous World Tour”. Michael Jackson venea pentru prima data in Romania. Pe „Thriller”, „Bad” sau „Billie Jean” ti-ai facut cele mai tari amintiri, asa ca The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute nu il vei rata neam.

 

Foto: flickr; Sursa - Jimmy Baikovicius.

 

Dupa doi ani de negocieri cu familia legendarului, turneul mondial cu toata echipa sa reunita, printre care Jennifer Batten, LaVelle Smith Jr, Michael Prince si Sam Sims, incepe din Piata Constitutiei.

Se pare ca tributul se tine din piesele promovate in turneele „Bad” si „Dangerous” cu cel mai bun impersonator MJ. Holograme, led wall-uri gigant, tehnologie audio - video mega performanta, efecte pirotehnice. Cam asta se intampla pe 7 iulie, de la 19:00. Iti poti cumpara bilete de pe eventim.ro, de la 68 Lei - Normal Circle, 127,5 Lei - Golden Circle, 255 Lei - Diamond Circle, 450 Lei - VIP Tribuna.

 

 

Sambata 9 iulie, petreci pe acoperisul showroom-ului Auto Cobalcescu din Splaiul Unirii 311. La The Biggest Rooftop Party in Town. Incepe la 19:00, numai bine sa vezi apusul, cu un cocktail pe muzica lui Olivian Nour.

Dupa 22:00 fac atmosfera James Zabiela, cu mix-uri surprinzatoare in colaborare cu Röyksopp, Readiohead, Sasha sau Charlie May; Jay Lumen, singurul DJ si producator care in 2010 - 2011 a avut sase piese originale si remix-uri in topul Beatport; Reset Robot, pentru fanii dubbed-out, moody techno & house; Lea Dobricic, castigatoarea Burn Studios Residency in 2013 si DJ rezident in club Privilege, Ibiza si Nusha, cu productii care au ajuns in top 100 Tech House pe Beatport.

Biletele pot fi cumparate de pe livetickets.ro si la intrare: 40 Lei - inainte de 00:00, 50 Lei - dupa 00:00, iar biletele VIP - 60 Lei.

 

 

Cum esti fan jazz, niciodata nu e prea putin timp petrecut ascultand ceea ce-ti place. De asta organizatorii Garana Jazz Festival au gandit un eveniment pentru tine. De pe 7 pana pe 11 iulie ai cinci zile cu muzica celor mai buni oameni din industrie, in Poiana Lupului, Hanul La Rascruce si Biserica Catolica din satul Valiug.

In deschidere ii ai pe Carlos Bica & Azul feat. Jim Black + Frank Möbus, Yuri Honing Acoustic Quartet din Olanda si Magnus Öström Band din Suedia. Urmatoarele zile continua cu Wojtek Mazolewski Quintet din Polonia, romanii Sebastian Spanache Trio, Kurt Rosenwinkel Trio din SUA si multi altii. DeJohnette, Coltrane si Garrison din SUA, Arild Andresen Quartet si Per Mathisen Trio din Norvegia inchid festivalul.

Din retelele biletmaster.ro si bilete.ro iti poti cumpara bilet, iar preturile variaza intre 90 Lei - 400 Lei.

 

Distribuie