• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 5-11 ianuarie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 5-11 ianuarie 2015

 

Semne bune anul are cand vine vorba de evenimentele din Bucuresti. Desi vacanta de iarna s-a terminat, distractia de pe partii si de la patinoare continua, iar 2015 ne-a pregatit felurite concerte, petreceri si festivaluri. Fie ca esti un meloman, care isi misca in fiecare zi picioarele sub birou in pasi de dans, sau ca iubesti teatrul, in aceasta saptamana vei fi rasfatat de capitala. Uite care sunt top 3 evenimente, pe care nu trebuie sa le ratezi!

 

 

top 3 evenimente 2015 recomandari orasul meu

 

 

Sailor & I, Atjazz, Bogman, Fouchat (9 ianuarie)

 

Cum putem incepe anul mai bine, decat cu o petrecere aflata sub egida Color? Obiectivul acestora este sa ofere o experienta de neuitat publicului sau, asa ca l-au ales pe Sailor & I pentru o prima noapte de poveste. Alaturi de artistii Atjazz, Bogman si Fouchat, Casa Presei Libere va rasuna pana dimineata pe beat-uri ce vor face minuni pe ringul de dans. Intrarea costa 20 de lei inainte de miezul noptii si 30 de lei dupa ora 00:00.

 

 

Revelionul Artistilor (10 ianuarie)

 

Fie ca ai sarbatorit deja trecerea dintre ani, sau ca esti adeptul celebrarii pe stil vechi, Beraria H s-a gandit sa mai organizeze o petrecere de final de an pentru oamenii cu chef de viata. Revelionul Artistilor ii va aduce pe scena, printre multi altii, pe Mircea Vintila, Proconsul si pe Dan Iliescu. Pretul unui bilet este de 10 lei, iar spectacolul de pe scena va rasuna mult timp de-acum inainte in noul an.

 

 

12 Days of Sin (9-20 ianuarie)

 

Anul 2015 marcheaza un nou inceput pentru echipa teatrului In Culise. Mai exact, vor fi sarbatoriti 3 ani de teatru, in 12 zile "pacatoase" de spectacol. Vei avea parte de un altfel de teatru, in cadrul caruia povestile neconventionale isi vor pune amprenta. Pentru programul complet al evenimentului 12 Days of Sin, click aici.

Distribuie