• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 6 - 12 iunie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 6 - 12 iunie 2016

 

Muzica de toate felurile si teatru

 

Unde e mai mult decat necesar sa fii saptamana aceasta?

 

Foto: flickr; Sursa - Wonderlane.

 

Iubitor de muzica clasica, Andre Rieu si Johann Strauss Orchestra sunt in Piata Constitutiei pe 11 si 12 iunie, de la 20:30. Daca ai experienta concertelor trecute ale artistului, ai face bine sa-ti iei bilete din timp pentru ca ultimele serii au fost sold-out. Invitati speciali, melodii din repertoriul international pe care le cunosti si alte surprize pregatite, gata sa le descoperi. Pretul biletelor variaza intre 160 - 800 Lei si le gasesti in reteaua eventim.ro.

 

 

Daca esti mai mult pe stilul underground electronic, mergi la Cabal 01 - Jacques Greene, Public Lover, Bogman, Amber in Gradina Botanica. E un rasfat complet. Pe langa artistii prezenti din Canada si Germania, ii ai pe cei de la Pop-Up Dinner care se ocupa de gusturile tale in materie de gastronomie, iar de langa Clate la Gelato Bar cu greu te vei urni, mai ales daca ai si-un pahar de prosecco alaturi. Cand? Sambata, 11 iunie, de la ora 14:00. Pentru acces ai nevoie de o invitatie care se obtine prin intermediul unei platforme unice, asa ca trebuie sa contactezi ambasadorii: Razvan Sirbu - 0721666291 sau https://www.facebook.com/razvan.mtn, Adela Alexa - https://www.facebook.com/alexa.adela si Raluca BCarmen https://www.facebook.com/raluca.bcarmen.

 

 

Intre 9 - 12 iunie, ai a VIII-a editie de B-FIT in the Street. Ce presupune treaba asta? 21 de spectacole de teatru care au loc pe strazile Orasului Meu. Incepe in Piata Universitatii, trece prin Centrul Vechi si ajunge in Piata George Enescu. Sunt noua tari participante si sute de actori, jocuri de foc, acrobatii aeriene si totul e interactiv. Cine a zis ca circul nu face casa buna cu pantomima, comedia, dansul si alte reprezentatii romanesti marca Teatrul Masca, nu a vazut festivalul international de teatru de strada. Printre tarile participante se numara Austria, Spania, Marea Britanie, Germania si Italia, iar faptul ca acest eveniment face parte dintr-o serie menita sa sustina candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021 te face mandru ca faci parte din asa miscare frumoasa. In plus, accesul la toate reprezentatiile e chiar gratuit.

 

Distribuie