• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 7 - 13 septembrie

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 7 - 13 septembrie

 

Saptamana aceasta se afla sub semnul redeschiderii mai multor cluburi din capitala. Pe langa aceste evenimente care se muta in locatii interioare odata cu venirea toamnei, vom avea parte si de 2 festivaluri de muzica si de ultima petrecere la inaltime din acest an, marca Teddy Bear. Iata pe ce ringuri de dans ne vom petrece acest sfarsit de saptamana!

 

 

evenimente recomandari orasul meu

 

 

Rokolectiv - Shape (11 - 12 septembrie)

 

In perioada 11-12 septembrie, Halele Carol vor gazdui o noua editie a festivalului Rokolectiv, de aceasta data dedicata platformei pentru muzica inovatoare si arte audiovizuale SHAPE. Printre artistii prezenti la festival se numara Lorenzo Senni, Low Jack, Dj Nigga Fox si Raze de soare. Pretul abonamentului pentru cele 2 zile este de 30 de lei, iar seara de sambata 30 de lei. Ne vedem pe ringul de dans!

 

 

Teddy Bear - Last Rooftop of the summer (12 septembrie)

 

Teddy Bear ne convinge ca vara mai dureaza inca un weekend, asa ca ne invita pe acoperisul Art Business Center 5 pentru o ultima petrecere in aer liber. La pupitru ii vom regasi pe Dole & Kom, The Model si MoonSound. Biletele pot fi achizitionate doar in avans, la pretul de 40 de lei, fiind disponibil un numar de 350 de bilete pentru fete si 350 pentru baieti.

 

 

BalKaniK Festival 2015 (11 - 13 septembrie)

 

Intre 11 si 13 septembrie, se va desfasura a cincea editie a Balkanik Festival, la The Ark si Gradina Uranus. Pe langa un line-up inedit completat de artisti precum Fanfare Ciocarlia, Shantel & Bukovina Club Orkestar si Lemon Bucket Orkestra, vom avea parte de proiectii de filme, expozitii de pictura si fotografie. Pretul abonamentelor este de 85 lei.

Distribuie