• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 8 - 14 august 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 8 - 14 august 2016

 

Rockstadt, Summer Well si Rihanna

 

Evenimentele pe care le astepti de cand vara a venit, cu mainile in aer si sufletul la gura, au poposit pe meleagurile Orasul Meu. Iar noi le-am pus frumos in top, sa stii sa te organizezi:

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 8 - 14 august 2016

Foto: Rockstadt Extreme Fest FB.

 

Rockstadt Extreme Fest: 11 - 14 august

Rockstadt pune stapanire pe Cetatea Rasnov de brazii ajung sa-si unduiasca coroanele la unison cu pletele rockerilor impatimiti. Printre care te afli si tu. Pentru Soilwork, Morgoth, Parkway Drive, Insomnium, Infected Rain, Holocausto Canibal, Postvorta, Lambs, Hteththemeth si-nca 20 de trupe si artisti.

Daca nu ti-ai cumparat abonament din timp, cele Meet and greet sunt sold out, dar mai gasesti la intrare din cele normale - 250 Lei.

 

 

Summer Well: 13 - 14 august

In prima zi de Summer Well ii ai la buna vedere pe The Chemical Brothers, Hurts, Years&Years, The Neighbourhood, Borns, Milky Chance, Crystal Fighters si altii. A doua zi vine cu after party. Ambele se intampla pe Domeniul Stirbey. Totul e in aer liber, langa lac, cu deep sound si bass din plin. Transport public gasesti pana-n orele 3:30 dimineata, destul cat sa petreci pe-ndelete.

Bilete iti poti cumpara de pe easytickets.ro - 355 Lei acces general.

 

 

Rihanna: 14 august

Daaa, Rihanna vine in Romania. Superstarul mondial, printesa pop, rhythm & blues si cum vrei sa-i mai zici canta in premiera in tarisoara noastra cu ocazia turneului The Anti World Tour. Mai exact in Piata Constitutiei, de la ora 17:00. In sfarsit ai sansa sa-i arati ca stii toate versurile de la Umbrella, We Found Love, Diamond, Rude Boy si toate pe care le fredonezi sub dus, in mod normal.

Bilete gasesti pe eventim.ro de la 572,4 Lei - Diamond Circle, 464,4 Lei - Golden Circle si 172,8 Lei - Normal Circle.

Distribuie