• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 1 - 3 iulie 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 1 - 3 iulie 2016
Foto: Me before you FB.

Un weekend fara cel putin un film bun e un weekend pierdut. Acum ca am stabilit asta, hai sa vedem ce ruleaza-n cinema:

Inainte sa te cunosc e o drama care te sensibilizeaza pana si pe tine. Da, pe tine care te lauzi cu faptul ca nu ai plans niciodata la un film. Stii vorba aia, niciodata sa nu spui niciodata. Si nu, n-are nicio treaba cu piesa Andrei. Se inspira din bestseller-ul lui Jojo Moyes despre un barbat care ajunge in scaunul cu rotile, in urma unui accident. Fiind obisnuit sa fie foarte activ, nu mai vede rostul vietii, din cauza unei depresii. Insa apare infirmera Lou, vesela, aparent prostuta, care reuseste sa-i arate ca nu-i nimic atat de negru precum pare. Si ce zici daca-ti spunem ca ai ocazia s-o vezi pe insasi Daenerys (Emilia Clarke) si chiar pe Tywin Lannister in acest film? Da, stim, Game of Thrones ne urmareste, dar nu-i ca si cum nu ne place.

 La Grand Cinema & More se difuzeaza Opera Tosca din seria spectacolelor Metropolitan Opera. Piesa originala a fost scrisa de Victorien Sardou si disputata de-a lungul istoriei de Puccini, Franchetti, Illica si Giuseppe Verdi. Celui din urma compozitor i-a placut teribil, insa a refuzat sa compuna muzica daca Sardou nu schimba finalul. Dupa indelungi interventii, Giacomo Puccini a compus o opera in trei acte despre prietenie, loialitate, iertare si iubire. Despre Roma.

Bilete si rezervari gasesti aici

 

Daca esti pasionat de istorie, la Cinema Elvira Popescu ai Regina Kristina. La doar sase ani, Kristina Vasa urca pe tronul Suediei drept prima regina nativa a tarii. Este crescuta ca un print, in urma educatiei luterane primite. Pe cand sfetnicii si barbatii din curtea regala o vedeau casatorita si cu mostenitori, ea modernizeaza tara si doreste sa puna capat razboiului. O cunoaste insa pe contesa Ebba Sparre de care este atrasa. Ce alege intre tara, religie si pasiune? Ne zici dupa ce vezi lungmetrajul. Bilete gasesti aici.


Distribuie